Градът на Бога – секретните снимки на „Хъбъл“

На 26-ти декември 1994 година най-големият космически телескоп Хъбъл на НАСА заснема огромен бял град, плаващ в Космоса. Снимките, пуснати на уеб сървър на телескопа, за кратко време са били на разположение на потребителите на интернет, но след това са били засекретени.

Можете лесно да нагуглите събитията, но все пак прочетете и това. Същността на това събитие е – властите (или не са те?) крият от нас цяла една галактика от извънземни. И погледнете снимката. Образованите хората знаят, че в центъра на галактиките са обикновено черни дупки. Може би извънземните вече могат да унищожават черната дупка и използват гравитационните сътресения за получаване на енергия с немислими преди това количества?
И властите, може би, просто се страхуват да оповестят това, защото ние сме безсилни пред тях …

Небесният град, плаващ в Космоса

През януари 1995 г. германски астрономическа вестник публикува кратко съобщение, на което реагираха незабавно всички научни, религиозни и популярни издания на планетата . Всеки издател насочи вниманието на своите читатели към напълно различни аспекти на съобщението, но се свеждат до едно: във Вселената е открит дома на Бога.

На 26-ти декември, 1994 година в НАСА се вдига страшен много шум. След дешифрирането на серия от снимки, предавани от телескопа Хъбъл, на тях ясно се вижда огромен бял град, плаващ в пространството.
Представители на НАСА не успяват много бързо да блокират достъпа до уеб сървъра на телескопа, който включва всички снимки от Хъбъл за изучаване от различни астрономически лаборатории. По този начин за кратко време- в продължение на няколко минути те са достъпни за потребителите на световната мрежа.

Все пак какво астрономите виждат на тези невероятни снимки?


Първоначално това е едно малко мъгливо петно на един от кадрите. Но когато професорът от Флорида Кен Уилсън (Ken Wilson) решава да разгледа по-подробно снимките, той открил, че петното е странна структура, която не може да се обясни нито с дифракция в обектива на телескопа, нито с нарушения в комуникационния канал за пренасяне на изображението на Земята.

След кратка оперативна среща е решено да се се презаснеме участъкът в Космоса, указан от професор Уилсън с максимална резолюция за Хъбъл. Големият обектив на космическия телескоп е фокусирани върху най-далечния ъгъл на вселената достъпен преглед на телескопа. И „петното“ се появява пред смаяните погледи на учените, прожектирано на екрана в лабораторията за контрол на Хъбъл, подобно на фантастичен град, един хибрид между „летящия остров“ Лапута на Суифт и научнофантастичните градове на бъдещето.

Огромната конструкция, простряла се в пространството на Космоса на много милиарди мили, блестяла с неземна светлина. Плаващият град единодушно е признат за Жилището на Създателя, място, където може да бъде поставен Божия престол. Представител на НАСА заяви, че градът не може да бъде населен по обичайния смисъл на думата.

Въпреки това, има право да съществува и друга, не по-малко фантастична версия на космически произход на града. Факт е, че в търсенето на извънземен интелект, чието съществуване в продължение на десетилетия едва ли е под въпрос, учените са изправени пред един парадокс. Ако приемем, че Вселената е масово населена от много цивилизации, стоящи на различни нива на развитие, едни от тях неизбежно трябва да бъдат суперцивилизации- не просто излезли в Космоса, а и активно да се установяват във все по- обширна територия на вселената. И дейността на тези суперцивилизации, включително инженерната – по промяна на тяхното естествено местообитание, трябва да се вижда на разстояние от милиони светлинни години.


Но нищо подобно доскоро астрономите не са отбелязвали. И сега – определено изкуствен обект в галактически мащаби. Възможно е градът, открит от Хъбъл на Коледа в края на ХХ век, да е именно такава инженерна конструкция на изключително мощна извънземна цивилизация.

Размерът на града е зашеметяващ. Не са известни небесни обекта, които да са в състояние да се конкурират с този гигант. Земята спрямо този град е само една песъчинка в пространство.

Накъде се движи – и придвижва ли се този гигант? Компютърен анализ на серията от снимки, получени с Хъбъл показват, че движението на града като цяло съвпада с движението на околните галактики. Тоест, по отношение на Земята всичко съвпада с Теория за Големия взрив. Галактите се разбягват, червеното отместване се увеличава с увеличаване на разстоянието, не отклонявайки се от общата теория.

Въпреки това, триизмерната симулация на отдалечена част на вселената изяснява потресаващ факт: не част от вселената се отдалечава от нас, а ние – от нея. Защо отправна точка е преместена в града? Защото именното това неясно петно на снимката се оказва в компютърния модел „център на вселената.“ Обемно движещите се снимки ясно показват, че галактиките се разбягват, но именно от тази част на Вселената, в която е Градът. С други думи, всички галактики, включително нашата са излезли от тази точка на пространството, и именно около Града е ротацията на вселената. Следователно, първата теория за града като Домът на Бога, се оказва необичайно успешна и близо до истината.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Заснет е „Силует на Бога“ в Космоса!

Американският любител – астроном Кърт Морган разглеждал снимки, направени преди няколко години от известния телескоп „Хъбъл“, на официалния уебсайт на Националната космическа агенция на САЩ, и неочаквано открил нещо невероятно… Continue reading „Заснет е „Силует на Бога“ в Космоса!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *