Китай към САЩ „Спрете или ще ви погребем”

Руски военни анализатори са докладвали на Кремъл на 21 юни, че председателят на китайската Централна Военна Комисия – генерал Guo Boxiong е предупредил министъра на отбраната на САЩ Робърт Гейтс „незабавно да спрат атаките над Китай или ще бъдат погребани”.

В предния ни доклад на 17 юни ви съобщихме за климатичните войни между САЩ и Китай които се разиграват между двете сили чрез техните радарни системи с мощност милиарди ватове и разположени съответно в тундрата на Аляска и Lop Nor в Китай.

Става въпрос за продължителното бомбардиране на йоносферата над Северна Америка с 4 милиарда ватово радарно оръжие от страна на Китай чрез съоръжението си в Lop Nor, което се използва за ядрени тестове. Всичко това е в отговор на умишлената според китайците атака над тях причинила земетресението на 12 ти май с магнитуд 8.0 по скалата на Рихтер, което уби 80 хиляди души.

Същевременно САЩ продължават атаките си над Китай от своето HAARP съоръжение в Аляска , чиято сила се оценява на 1 милиард вата. Последствията от взаимните атаки се явяват катастрофални за големи площи от техните региони, които произвеждат зърно.

В САЩ се наблюдава най-голямото наводнение в последните 15 години в средния запад, докато в Китай над 40 реки са излезли от коритата си а над 1,7 милиона души са напуснали домовете си.

Най-голямата заплаха за света обаче са масивните бомбардировки над йоносферата от китайци и американци които дестабилизират климатичните системи над цялата планета като най-засегната нация се явява Индия която е наводнена почти цялата.

Предупреждението на Китай е свързано с мнението на китайските военни че САЩ умишлено „насочват” Тайфуна Fengshen към Южно Китайско Море след смъртоносното му преминаване през Филипините.

Руски и китайски учени отдавна твърдят че САЩ са усъвършенствали възможностите си да насочват циклонни бури и дават нагледен пример с „насочването” на тайфуна Nargis към Мианмар (бивша Бирма) който остави почти 200 хиляди мъртви в тази богата на петрол държава с военен режим. Съвсем удобно американски и френски бойни кораби бяха „позиционирани” близо до нейните брегове за да доставят „помощ”.

Най-големите притеснения са че Китай увеличават мощта на своите радарни оръжия и могат да предизвикат катастрофално земетресение на северноамериканския континент.

Канадският изследовател и бивш шеф на списание Forbes за Азия Бенджамин Фулфорд предупреди за тези атаки на базата на странни разноцветни облаци, които се образуват в йоносферата преди „нагряването” на земната йоносфера от тези радарни оръжия.Руският президент Медведев е наредил на руските стратегически бомбардировачи да започнат да патрулират арктическите региони в които би се наблюдавало първо свидетелство за атака.

В едно много обезпокояващо видео, разпространено от офиса му в Япония, Фулфорд съобщава на американската общност детайли за това как САЩ са атакували Китай чрез своето HAARP съоръжение в Аляска.Атаката била толкова мощна че британския Times Online News Service съобщава че цялата атмосфера над зоната в която стана земетресението в Китай се променя мистериозно 30 минути преди да се случи.

Руски учени допълнително спекулират относно факта че удара срещу Китай е бил „в точния момент” за да съвпадне с опасният експеримент който се провежда в Европейската Организация за Ядрени Изследвания (ЦЕРН).

Руски военни анализатори отбелязват че китайските военни са наредили на подводната си флота да се „разпръсне” в Тихия Океан, но „атаката” срещу САЩ по-скоро ще приеме формата на икономическа война вместо действителен сблъсък на сили.
Юни 27, 2008
Sorcha Faal

http://www.whatdoesitmean.com

Това беше от www.xnetbg.com

Източник: http://www.ngm.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1103

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *