Камъните от Люсак- забранените находки

През 1937 г. двама изследователи Леон Перикар и Стивън Лвоф откриват праисторическа пещерна библиотека де ла Marche в Lussac-Le-Ch?teau (Франция). Това е било наистина фантастично събитие в световната история, което е могло да преобърне цялата съвременна псевдо-научна парадигма на „фиксираната история“ на планетата Земя.

Намерени са изображения, гравирани върху камъни на възраст вероятно 15-20 000 години. Т.е. 3-4 пъти по-стари от древните египетски цивилизаци с пирамидите и Сфинкса.

Най-интересното е, че са изобразени мъже и жени, облечени в модерни дрехи. Там са намерени повече от 130 изображения на хора с много сходен начин на обличане и стил с модерните сега дрехи – и това е на 15-20 000 години.

На едно от изображенията седи младо момиче в панталони, костюми, яке, ботуши и шапка. Което много прилича на дрехите на модерните сега баби, които седят на пейките до блоковете.

На друга картина е изобразен добре поддържан мъж в палто, панталони, широк колани с обков, с подстригана брада и мустаци.

Следва да се отбележи, че такива изображения, като на съвременно облечени мъже са намирани от Югозападна Африка до Австралия, но такива находки незабавно са били засекретявани. Мъжете и жените са изобразени с руси коси, мъже с руси бради и бяла кожа, облечени в палта, цветни ризи и дори носещи ръкавици. Също така на изображението по-долу са показани обемни скици на шапки, а човекът с шапката е като с модерна барета.

Интересен е и фактът, че в тази пещера са намерени изображения на съзвездието Плеяди, може би това са били пришълци, които са дошли от там, кой знае. За съжаление, повече информация няма в Интернет.

Трябва да се каже, че съвременните учени обикновено не коментират това откритие, като че ли не го е имало. И както винаги нещо, което не се вписва в илюзията им за света, напълно се игнорира, но те продължават да наричат себе си „учени и изследователи.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *