Робърт Салас: НЛО редовно посещават ядрени военни бази

Американски военни,  работили във военно-въздушните сили твърдят, че извънземни от  1948 г. се занимават с дезактивирането на ядрените бойни глави на САЩ и Великобритания. Сензационното изявление бе публикувано на страниците на британския вестник The Daily Mail.

Веднъж дори извънземен летателен апарат се е приземил на територията на една от базите на ВВС във Великобритания. И двете правителства  ревниво крият информация за това какво се случва.

Тези разкрития бяха направени от шестима запасни офицери и бивш служител във ВВС. Един от проговорилите, пенсионираният капитан Робърт Салас, заяви:  „Става дума за неидентифицирани летящи обекти, известни като летящи чинии“.
Салас за първи път става свидетел на подозрителни събития на 16-ти март  1967 година във военната база Малмстрьом в Монтана.

Бях на дежурство, когато неидентифициран обект долетя и зависна  над базата. Ракетите Minuteman сякаш сами се изключиха. Същото нещо се случи на друго място една седмица по-късно. Тези обекти, откъдето и да са, имат силен интерес към нашите ракети. Аз лично мисля, че те не са от планетата Земя „– каза той.

Полковник Чарлз Халт твърди, че преди около 30 години е видял  НЛО над базата на Кралските военновъздушни сили Bentwaters в Ипсуич. Това е една от малкото бази, в които се съхраняват ядрени оръжия. НЛО излъчваше  светлини към базата. След това чух по радиостанцията, че чужденците са посетили мястото за съхранение на ядрени боеприпаси.

Смятам, че разузнавателните служби, както на САЩ и Обединеното кралство са се опитвали – и тогава,   и сега – да омаловажават значението на случилото се в  Bentwaters, като се използват добре изпитаните методи за дезинформация“ – казва Халт.

Последната известна намеса на извънземни в работата на бази за съхраняване на ядрени оръжия е била в САЩ през 2003. Тези и други данни, се съдържат в свидетелствата на  120 уволнени или пенсионирани военни.

Изследователят Робърт Хейстингс, който пише за инцидента, обясни, че преди чужденците са били ангажирани с „просто наблюдение“, но предупреди, че след това те, като че ли са започнали да отделят на някои неща по-голямо внимание. Той призна, че без значение колко  невероятно звучи това предположение, но той е съгласен с това, че НЛО дълго време само са оглеждали ядрените бойни глави, а след това дори са им въздействали.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *