Откъде се появяват имплантите

Имплантите заемат особено място в науката отскоро, а за тях уфолозите говорят отдавна. Знае се от многобройни случаи за това, че в различни хора са намирани различни микроскопични устройства, за които няма обяснение. Има, но да видим.

Отвличания от?

Според статистическите данни на изследователи от САЩ, около 20 милиона души вярват, че са се срещали с НЛО, а  повече от 4 милиона от тях са убедени, че  са били жертви на отвличания от извънземни, или на езика на уфолозите-абдукции.

Върху някои от отвлечените,  чужденците са провеждали хирургически и биологични експерименти, за които самите   отвлечени или не помнят или си   спомнят само под хипноза. Приблизително в 6% от тези, които са отвличани,  в телата им са открити микроскопични механични устройства – импланти.

Мистериозен експеримент  с човешки същества
През 80-те години на миналия век, гинеколози от Оксфордския родилен дом при рутинни прегледи на   околоплодни води на бременна жена,  с  микроскоп намират сред хромозомите чуждо тяло, с размер   няколко микрона. А по-внимателно проучване на „нещото“ показва, че това е  клетъчна матрица, определено  изкуствена, съдържаща фини прахови частици. В своя статия, публикувана в списание „Нейчър“, лекарите не се колебаят да обявят извънземния  произход на устройството, използвайки за първи път думата „имплант“.

Освен любителите-уфолози от тези импланти започват да се интересуват и от специалните служби. Например, в момента в архива на ЦРУ има   събрани около сто различни импланти, извадени от хората чрез операция. С проучване на находките се занимава специален отдел,  начело с водещия експерт д-р Лиър. Само през 90-те години на ХХ век до него са били изпратени за анализ близо 200 нсоители на  импланти. Освен това нито един от имплантите не прилича на другите. Намерените устройства са били поставени под кожата, в мускулите, костите и дори във вътрешните органи на нищо неподозиращи хора.

Технологията на пришълците е значително по-развита от земната

Интересно е да се отбележи, че тъканите на хората около тези импланти са имали доста по-различна от нормалната структура. Никъде не е имало белези от оперции и освен това напук на всички закони на медицината, тези импланти не са били отхвърляни от организма.

Намерените импланти се различават един от друг не само на външен вид, но и по състав. Някои от тях са изработени от метални сплави, съдържащи почти цялата таблица на Менделеев, а други са изработени от органични вещества, наподобяващи пластмасата на Земята. Въпреки това да разбере как работи импланта, или да види устройството му не успява  никой. Повечето изследователи са на мнение, че микроскопичните  механизми са подобие на компютрите.

Обикновено в един човек е намиран само по един имплант, който след като е бил отстранен, повече рецидиви не е имало. Но една жителка на Сърбия е имала далеч по-малко късмет. От кожата и в продължение на почти две десетилетия периодично излизат сами или се отстраняват от  хирурзи микроскопични устройства, при коете остават след това дълго време рани. Освен това изследователите са забелязвали, че тези парчета метал винаги са били в местата на акупунктурните точки.

За имплантите е характерно и това, че много рядко причиняват  дискомфорт или заболяване. Ето защо те се се откриват най-често случайно, например, наблюдения с помощта на рентгенови лъчи или ултразвук. Изключение е историята на едно бебе от Франция, което е приет в болница със сърдечно заболяване. По време на планираната операция, хирургът открива близо до сърцето му метален предмет, наподобяващ старинен куршум от пушка, който блокира достъпа на кръв в аортата. Веднага след отстраняване на чуждото тяло работата на сърцето и кръвообращението са възстановени напълно …

Всичко това  изглежда повече от странно. Изследователите заключават, че чуждият разум следи определени хора, имплантирайки в телата им средства за измерване, а може би за да промена тяхното поведение. По същия начин и с подобна цел  биолозите инсталира радиопредаватели и друго оборудване, по шията и краката на дивите животни.

Психолози, които изследват в дългосрочен план носителите на импланти, са стигнали до единодушното заключение, че психиката на тези хора е различна от тази на останалите. Тези хора са по-нервни, по-податливи на страха и паниката, което би могло да се обясни с ефекта на въздействието на микроскопичните машини и страхът, че тези практики могат да бъдат повторени.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *