Астронавтът Чарлз Гинсън прекарал 28 години в Космоса сам

Частни лица от НАСА твърдят, че това не се поддава на обяснение, а  официален представител на организацията заяви:

„Ние загубихме контакт с командира на космическия кораб Гинсън   3 часа и 58 минути след старта. Тъй като мисията беше тайна, не можехме да информираме  обществеността. В нашите документи Чарлз фигурира като безследно изчезнал. И така е до 26-ти март 1991.

В този пролетен ден, след почти 28 години откакто изчезва астронавтът в Космоса, американски военни получават  радиограма от Гинсън. Малко след това в океана е намерена капсулата на  „Джемини“ с астронавта на борда.

Възниква въпросът как един астронавт може да оцелее в космическата  бездна 28 години със запас от гориво, храна и вода само за половин година? Без участието на някои „извънземни“ сили  е немислимо!

За този мистериозен случай  официална  версия на НАСА не съществува. Космическият апарат с астронавт  на борда е изстрелян от военните, така че всичко е забулено в мистерия. Документи, свързани с това събитие са изчезнали заедно с архива. Дори няма доказателство, че Гинсън е нает от НАСА, въпреки че по-възрастните членове го помнят  добре.

Чарлз Гинсън преминава карантина на военновъздушната база Едуардс в Калифорния. Астронавтът и „Джемини“ са внимателно проучени. Специално създадена група психоаналитици се опита да получи  информация от Ginson за фантастичното си приключение.

– Физически той се чувства добре, но е напълно дезориентиран – казва пред репортери служител на НАСА.

– Не си дава сметка за отсъствието му от Земята за това дълго време. За психическото му състояние има още много да се желае, думите му не може да се свържат в някаква логическа връзка. Запитан къде е бил, дали се   е срещал с извънземни в космоса  или с някакви „свръхестествени“ сили, Ginson неизменно отговаря:

„Никога вече … Вие трябва да разберете … Това са наши врагове.“ Допълнителни въпроси предизвиквали в него истерия и плач.

http://tainy.net/926-koshmarnaya-sensaciya-gde-naxoditsya-ad.html # ixzz14xfNEYZJ

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *