Огромни космически кораби се насочват към Земята

Тази новина бе публикувана благодарение на това, че проектът SETI (англ. Search for Extraterrestrial Intelligence) – за търсене на извънземен разум) не е държавен  в нито една страна, а е с нестопанска цел. Изглежда, че нещо започва да се случва. Според източник от ръководството на SETI, те са задействали някои антени за обработка на сигнали, ползвани от флота на САЩ. Ръководството на SETI е много загрижено, че някои много големи обекти бързо се приближават към  Земята. Вие сами може да видите това!

Отворете картата на Космоса на сайта на SKY-MAP.ORG и вижте тези снимки. Влезте в сайта, въведете координатите (изброени по-долу) и увеличавайте с курсора върху + / – вляво …

Координатите на гигантските  НЛО идващи към Земята:
19 25 12 -89 46 03 — първият голям обект
16 19 35 -88 43 10 — цилиндричен объект
02 26 39 -89 43 13 — в вид на кръг

Ето и някои коментари на изследователите от SETI:
„Тези обекти са видими oт известно време  и те са реални. НАСА не иска да ги обяви и да ги покаже на обществеността. Тези извънземни кораби се движат към Земята и правителството знае за това! „

“ Аз съм бил в контакт с моите бивши колеги от SETI. Те ми казаха, че със сигурност това са извънземни кораби, те са в контакт с тях чрез HAARP (англ. High Frequency Active Auroral Research Program) – американски изследователски проект за изучаване на полярни сияния. Проектът стартира през пролетта на 1997 г. в   Аляска. Проектът е включен в редица конспиративни теории, включително и в твърдението, че HAARP е йоносферно и геофизично оръжиие. Обектите сега  са в съзвездието BS2-47 + 0,06.  Когато те станат видими и се приближат достатъчно, всеки ще знае какви са те и ще бъдат редовна тема в медиите и ще бъдат използвани за нагнетяване на публична истерия „.

Всичко, което можем да направим сега е да чакаме. Ако корабите съществуват, те трябва да се видят с добър телескоп. Масовата истерия е неизбежна.

Помните ли как през 1938 г.  звучи по радиото драматизация на романа   „Война на световете“ Хърбърт Джордж Уелс, така как  започва масова паника, в резултат на която има и няколко смъртни случаи?

Въпреки че това се случва преди повече от 70 години и времената са се променили, все повече и повече хора признават, че вероятността за друг разумен живот съществува във Вселената. Следователно, не трябва да има изненадани, ако представители  на извънземни цивилизации посетят Земята. Ще има много истерии, ще се говори и инициира създаването на единно световно правителство за да се обединят хората срещу „общия враг“. Дали ще е война на световете, Star Wars, за които ние сме подготвени от писателите на научна фантастика и телевизионни продуценти, или те летят към нас с приятелски намерения …?

Почакайте и ще видите …loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

20 Replies to “Огромни космически кораби се насочват към Земята”

  • admin

   Всеки ден стават все по-големи, вижда се. А и вътрешният глас ни подсказва.

  • ivchony

   Да,и аз като увелича със зуум стават по-големи ;d,според мен това е поредната лъжа!Уж се казваше преди месеци,че ще могат да се виждат със телескоп,минаха месеци,нищо.Няма никакви по-сериозни доказателства за тези обекти,може да са всичко.

 1. ники

  да бе как се определят посоките и скороста в космоса и след колко месеца ще са тук с каква скорост се движат по скоро приличат на огромни жилищни комплекси

 2. temerut

  Да, бе!
  На картата открих още такива обекти.
  Със същия цвят и странни контури, изглеждащи различно от тези на останалите обекти (звезди, галактики…). Разстоянията между тях са много големи, практически са в коренно различни посоки, гледани от Земята. Тия извънземни не летят ли заедно?!
  А и защо не използват Старгейта, който се вижда на 20 24 14 -52 23 17 ;)

 3. Vladaeca

  Ако има толкова големи кораби насочени към земята то те са на същества умищожили тяхната планета. Което ще направим и ние в близките години.
  Ако пътуват към земята и ги виждаме чак сега то най-вероятно в корабите не са останали живи същества, а ако са останали те ще загинат докато стигнат до тук. Нали знаете с приближаването към слънцето времето се забързва. Никой не знае от кога се лутат и търсят планета като нашата или като тяхната.
  Също така може и да са се насочили към земята с цел ако не доживеят то поне някой да научи за тяхното съществуване и да почерпи от техните знания и опит а и да не се прдпази от техните грешки.
  И на последно място една цивилизация каквато и да е, колкото повече се развива толкова повече се уверява, че войната е най-безумното решение.
  Не вярвам по умни и развити същества да идват за да ни избиват или владеят.

 4. rudolfhess

  Koe vi kara da mislite che tova sa izvunzemni korabi?Mejdu jitnite sturkove ima i mnogo plqva , taka che i tazi informaciq mi se vija takava.A inache che ima drugi sushtestva ima.

 5. petar

  a e samo glyposti mislqt da plashut xorata vsi4ko e s cel za pari !!!! na ni6to ne vqrvam dokato ne se sly4i vsi4ko e izmislica samo pulnqt glavite na xorata s glyposti i predizvikvat paniki

 6. Petar

  Всеки който не вярва, че това е реалност,нека отвори „Google Eart“ и да въведе координатите на горепосочените кораби,като предварително е настроил програмата с поглед, не към Земята,а към небето.Аз лично не знам,до колко са реални понеже,явно от НАСА са изпляскали един огромен кръгъл участък,на който апсолютно нищо не се вижда,на точно това място от небесната карта,от което и очакваме да пристигнат корабите.Така че …
  …сами си направете изводите.

 7. Danny

  А всеки който е повярвал на тази публикация да провери на сайта на SETI. Там отричат линка е http://www.seti.org/page.aspx?pid=1539 Толкова много ми се искаше да е истина но не е. Дано следващия път да е.

 8. земний земний

  ЗАЩО НИ ОТРИЧАТЕ?
  НИЕ СМЕ НАОКОЛО!

 9. DarkEye

  Идиотията и търговията с внимание нямат граници. Ако се огледате из цялата небесна карта, ще видите, че има много повече от три сини космически кораба – о, та те са завладели цялото небе! Ха-ха-ха!

 10. Belphegor

  Очевидно е приятел ,няма спор в това !!!!!!!!!

  • Belphegor

   ОООоо за тоя кръг кадето са го изплякали го гледах ония ден и се чудех кво е тва бъг или нещо скрито ясно НАСА>ХАСАН

Comments are closed.