Триъгълни НЛО нападат Великобритания

Странен триъгълен НЛО е видян  в небето над Великобритания вече за трети път през 2010 година. За последен път това се случи миналата неделя, около 22,15, над град Типтън, който се намира в района  Уест Мидлъндс.

Триъгълните НЛО
Преди това четири или пет триъгълни обекти са били наблюдавани на 4 ноември над Бодмир. Според наблюденията през 2007 г. и 2008 г. триъгълни  НЛО са забелязвани в нощното небе неведнъж.


Очевидците разказват: „Това беше невероятен и летящ много бързо и напълно безшумно обект с три светлини. Неговата скорост беше  зашеметяваща. Първо помислих, че това са три птици, но колкото по-голям ставаше обектът, толкова повече се виждаше, че не са птици. „.
Подобни обекти са били наблюдавани през януари 2010 г. в Среден Уелс. А през февруари миналата година НЛО се появява над Олдбъри. Също така, има съобщения за НЛО през 2007 г. в Halesowen и в Нотингам през 2010 година.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.