Завладяването на „извънземните“ технологии от хората: I част

Голяма част от това, което ние вярваме, че е постижение на човешкия ум, няма отношение нито към човечеството, нито към неговия ум.

И така.  Филип Дж. Корсо е човек  посредствен и с обикновен външен вид. Малък на ръст, винаги облечен в сиво, със старомодни очила, с меки черти на лицето, Филип по-скоро прилича на счетоводител, а не на  човек, който има никакво отношение към армията.  Дори и тези, които знаеха, че Филип Корсо е подполковник от отдела за изследвания и технологично развитие на щатската армия е по-вероятно да мислят за него като за щабна мишка, който постоянно пресява купчина стари и ненужни документи.

 неизвестен на човечеството летящ обект (НЛО), в който е имало подобни на хора петима  членове на екипажа.

самолетите, изработени на земята, не могат да се движат толкова бързо и толкова рязко да променят траекторията на полета … На сутринта и следващия ден странното явление на радарите на двете бази   не само не спира, но става още по-интензивно. На екрана на радарите се появяват наведнъж по няколко неидентифицирани цели. Военните самолети, изпратени  в съответния район за да намерят неидентифицираните обекти, нищо не  откриват. След доклада на

Пентагона от Вашингтон веднага долитат няколко групи от военното контраразузнаване. Те провеждат проучване на района около двете бази, но не  намират нищо подозрително. Оставало само едно – да се гледат радарите и да се чака.

СЛЕДВА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *