Завладяването на „извънземните“ технологии: III част

Половин час по-късно полицията и медици от бърза помощ виждат  НЛО и телата на извънземните, носени от войници. Но присъстващите на мястото на инцидента, всеки който е видял нещо или нещо не е видял, подписва обещание да не разкрива това, под заплаха за дълго лишаване от свобода и глоба от 10 хиляди долара.

Главното дори не е и самия документ, а това, което е казано устно от спецслужбите – пряка заплаха за физическо унищожаване на всеки, който сподели и дума за видяното. В разцвета е ерата на макартизма и всеки американец знае, че заплахата от смърт  за свидетелите, техните семейства и дори роднини – не   са само думи.

 Внедряването на тези технологии, според Корсо, трябва да се направи така, че в случай на промишлен шпионаж, нито една тайна служба в света да не може да стигне до истинския им произход.

Ние,  хората сме горди с постиженията на човешкия ум -компютър (PC) с размер на пет стаи и космически кораби за еднократно ползване (!). Вярвахме, че сме Подчинили атома и сме овладели дълбините на океана.

от тези, от които са ги взели „назаем“ -от посетителите на нашата планета. Америка щедро е раздавала тези технологии и на други страни. Но само тези технологии, които са необходими за стандартизиране на всички страни, с цел по-лесно да ги управлява ново Световното правителство….

СЛЕДВА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *