Барак Обама скоро ще разсекрети данни за НЛО и контакти с извънземни

Тази информация e  получeна от правителствени служители, близки  до американския президент.

Те съобщават, че на Барак Обама е позволено да съобщи за НЛО и за  контактите на американците с пришълците. Това съобщение ще се появи през следващите седмици.

Също така стана известно, че изглежда от DARPA са дали положителен отговор за бъдещето съобщение на Барак Обама.

Нашите източници твърдят, че това няма да е пряк достъп до абсолютно цялата информация за посещенията на нашата планета от извънземните и контактите на американците с тях, но някои моменти ще се огласят от Барак Обама.

Всичко това, както казват, ще е  част от  „подгряващата“ част на   програмата, в хода на която през следващите три години може да бъде  разсекретен  достъпът до цялата информация за посещенията на извънземните  от най-големите правителства в света.

http://beforeitsnews.com/story/327/323/Barack_Obama_to_make_UFO_announcement_in_comin

Related Posts

3 thoughts on “Барак Обама скоро ще разсекрети данни за НЛО и контакти с извънземни

  1. Ako predpolojim che 2012 na 20 dekemvri vsikhko svurshva to tazi informaciq koqto eventualno shte uglasi e bez nikakvo znachenie.Te idvat i toi nemoje da gi spre.Idvat za da si vurnat moje bi planetata i da vidqt do kude se e razvilo tqhnoto tamagochi toest nie ili prosto idvat da ni zavladeqt.Varqnti mnogo edinstvenniq hubav za nas e dano gospod sashtestvuva i ne pozvoli chujdata civilizaciq da narushi vselenskite zakoni i da im poprechi da storqt tova.No imaiki predvid nie kakvi sme razrushiteli dali zaslujavame tova .Glupavata ni ateistichna nauka vqrva edinstvenno na zemni fizichni i himichni zakoni i tova che qbulkata pada ot durvoto i nedopuska che moje i da ne padne eto za toa sme na tova deredje.Ili moje bi puk nqkoi znaqt no nqmat interes masite da znaqt.Cherniq znae neshto no edva li shte go uglasi bez da ima nqkakuv interes ot tova.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *