Завладяването на „извънземните“ технологии: IV част

Когато става дума за гордостта на жителите на земята от самите себе си, тогава се забравят граници и международни конфликти, несъвместими идеологически системи и прочее. Ние се гордеем с постиженията на Microsoft, поради това, че само за половин век те смениха тромавите и обемисти компютри с удобните и сигурни лаптопи и въобще преносимите компютри. Ние се гордеем с постиженията на най-големите световни   компании за мобилни телефони, нямащи обаче никаква връзка с първоначалния замисъл на това изобретение.

 като  публикува kнига едва след смъртта на генерала, а самият Филип Корсо е 83 години.

В началото на книгата „The Day After Розуел“ Корсо пише:  „Аз не съм правил копия на документите, свързани с инцидента,  не съм писал бележки по темата и не съм съхранявал веществени доказателства. Пиша тази книга по памет … “ Напразно обаче прави тези уточнения..
Смъртта на Филип отнася със себе си тайната и никой не знае дали той  има копия от всички документи, свързани с инцидента с НЛО. В книгата си Филип обаче, представя редица документи, свързани с лунния проект „Хоризонт“. И само един документ, свързан с инцидента, написан от генерал-лейтенант Туининг, очевидно въз основа на доклада на полковник Корсо е сканиран и поставен в книгата. Своя  дълг към човечеството той все пак изпълнява.

 да говори още.

Десетки книги са написани за катастрофата в Розуел, но интересна е точно книгата на Филип Корсо, само защото само една година по-късно, макар и в добро здраве, той умира. Не бих искал да напиша баналния израз: „При някакви странни и загадъчни обстоятелства“. Няколко дни след смъртта на Филип в къщата му идват хора, които , представяйки се „колеги“, вземат от семейството всякакви материали, чието публикуване би навредило на националната сигурност…..

Разбираемо е защо. Четейки книгата, става ясно, че много от фактите, не може да се опишат просто по „памет“ от  Филип. Може би поради тази причина смъртта на Corso не е случайна. В крайна сметка, става ясно, че знае много повече от това, което е казал в книгата. Не е изключено, че Corso е могъл или е иска да съобщи на хората още по-големи тайни и не са му позволили да го направи.

От много източници – писмени и устни, се прокрадват версии, предположения, намеци и дори твърдения, че е имало разговор с оцелели  хуманоиди, доживели до 1953 г., на който е бил поканен президента Труман. Тогава кой освен него е бил в тайната Зона-51, където е имало преговори между „Majestic-12“ и хуманоидите? Някои официални лица казват, че е имало постоянно сътрудничество на избрани земляни с извънземни….

  Дванадесет“, прехвърлящи по наследство своите идеи и планове на злите си наследници?

По отношение на „дванадесетте“ Corso споменава името на бившия началник на Службата за военно разузнаване адмирал Роско Хиленкотер. Въпреки това, днес това не е толкова важно, защото хората, които първоначално са създали тази елитна група, вече не са живи. Но така или иначе, без значение кои са хората, които се самоопределят като „могъщите дванадесет“, е ясно едно нещо: след като, така да се каже са получили „магическата пръчка“, те са се почувствали господари на положението и решават да не споделят своите възможности нито с хората, нито дори с американския президент . Те са създали тайна група, в която и до днес не допускат външни хора.
медии са склонни да вярват, че тези два документа са станали причината да бъде убит президентът на Съединените американски щати. Но основният проблем на нашето време е :

Дали са свързани наследниците на „Могъщите 12“ с „Bilderberg Group“?

Следва…

Related Posts

3 thoughts on “Завладяването на „извънземните“ технологии: IV част

  1. Доооообре! Тоест технологии като LCD, мобилните устройства, това което са създали Microsoft, и другите подобни компании са дело на извънземни?! Е те т’фа е чиста параноя, честно!

    1. Маи ти си параноя , извинявай обаче за 70 години технологийте ,които си виждал и използвал можеш ли да си представиш как група от учени ,дори гений за толкова кратко време биха ги изобретили?

  2. Liberte, как смяташ, колко години емпирични опити са необходими, за да се изобрети лазера? Знаеш ли какво представлява и колко константи, трябва да са налице, за да заработи това устройство?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *