Кшищоф Яцковски: Очаквам бунтове в ЕС

В началото на 2011 г. в  ЕС ще избухне бунт. Това предсказание е направил  добре познатият в Полша ясновидец Кшищоф Яцковски . Заслужава да се отбележи, че преди това той вече говори за предстоящото разпадане на Европейския съюз.

Освен тази невесела за европейците прогноза Яцковски също заяви пред репортери за усещането си за предстояща война. Той не уточни къде точно, според него, ще има има военни действия, но посочи, че войната няма да започне от сдържащите  се действия на Русия.

В допълнение, според Кшищоф Яцковски,   през 2011 г.  може да настъпи катастрофа с участието на известни актьори, а  в Англия ще се случи „нещо ярко“ около кралица Елизабет II.

Прогнозите на Яцковски през 2011 г., разбира се, не са окуражаващи, но те са далеч от прогнозите за следващата, 2012 г., в която, според някои учени, на Земята ще настъпи Армагедон. Паника в медиите се опитаха да предизвикат прогнозите на експерти, работещи на Хаваите и Сидни, които предполагат, че през 2012 г., ще започне едновременно да изригват вулканите по целия свят.

Related Posts

One thought on “Кшищоф Яцковски: Очаквам бунтове в ЕС

  1. Вече сме май месец 2011-а, а във Европа още няма бунтове…
    Като е шарлатанин, поне да се въздържа от краткосрочни „предсказания“…
    Но „ясновидеца“ Кшищоф Яцковски има и точно попадение – случи се „нещо ярко“ около кралица Елизабет II – сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *