Огромно чудовище се появи в турско езеро – видео

Наистина мистични събития се случват в близост до турския град Ван. В местното езеро рибари са открили неизвестно досега същество. Сега гадаят какво е – кит-мутант, извънземно или дори родственик на известното чудовище от Лох Нес. Чудовището засега не е нападало хора, но много е уплашило.

Старецът и морето – това е сигурно за него. Тансел през целия си живот лови риба и я продава на малък ресторант. В това езеро има само един вид риба, малка и я наричат тук инжикефал. Веднъж обаче риболовът завършва с приключение.

Тансел, рибар: „Аз на сутринта, както обикновено, плувах на лодката си за да ловя риба. След 15 минути видях на хоризонта огромно същество, което се движеше към мен. В началото си мислех, че това е халюцинация.

Тансел стигнал до брега. Това би било нещо като приказка или измислица, ако рибарят не показа видеоклип, който заснел същия ден. Това огромно животно се е появило в езерото. Не се вижда нито глава, нито тяло и е трудно да се разбере какво е или кой е.

Според легендата в това езеро живее чудовище. Местните жители казват: Видяха същество с големи очи, ей такива!! И опашката му е като на кон.

Репортери засега безуспешно се опитват да заснемат чудовището, но засега без успех….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *