Румънски вещици направиха черна магия на правителството си

Румънски вещици с котешки изпражнения и мандрагора направиха черна  магия на  „и без това проклетото“ правителството на своята страна. Така те искат да накажат политиците за това, че от 1 януари тази година вече са  длъжни да се регистрират като предприемачи и следователно, да плащат данъци, пише „Таймс“. „Ние действително ще вредим на онези, които вредят на нас“ – заплаши  „Царицата на вещиците“ Братара Бузеа.

В допълнение към 16-процентовия данък,  върху доходите на вещици, гадатели, астролози, медиуми и парапсихолози, натежаха и   пенсионните вноски и вноски за социално осигуряване.

Законът задължава маговете да правят магии и предсказания само с касова бележка. Вещиците се срамуват от правителство: нали по време на природни бедствие те винаги са го подкрепяли и се оплакват, че и така получават дребни пари, а новият закон просто ще ги изхвърли от бизнеса. Един от тях заяви пред репортери, че политиците „крадат, а след това идват при нас да направим черна магия на враговете им „.

„Таймс“ отбелязва, че черната магия действително фигурира  в румънската политика. Преди година, по време на втория тур на президентските избори съперникът на  действащия президент Траян Бъсеску се оплака, че против него се използвала „отрицателна енергия“ и затова Бъсеску спечелил. Той постоянно  е придружаван от парапсихолога и ясновидец Алиодор Маноела, а  самият президент често се появява в пурпурни дрехи, за които се смята, че отблъскват  злите духове.

Източник: The Times

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *