Тайните на NASA: Стъклената кула на Луната

В интервю  бившият служител на НАСА  Ричард Хогланд казва: „Вярвам, че проектът “ Аполо “  потвърди съществуването на древна, но все пак човешка цивилизация на Луната. Тя е заложена от предците ни. Но ние успяхме да публикуваме само една малка част от информацията, получена от NASA, че някога хората са населявали цялата Слънчева  система. „

Това не е ли сензационно твърдение? За много хора това може да изглежда невероятно, но през последните години все повече натежава информацията за това, че историята на разумната цивилизация на нашата планета не е толкова проста и ясна, колкото   изглеждаше доскоро.

В светлината  на редица озадачаващи находки в древни пластове на Земята,  вече не изглежда така безумна хипотезата на британски физик Линдън Мередит, че развита земна цивилизация  на Земята, която е била в състояние да излезе в космоса и да стигне до Марс, се е самоунищожила  в ядрен конфликт преди 30 милиона години.

Може би това е тази цивилизация, която е оставила на Луната и Марс следи от дейността си, за  която през последните години на редица пресконференции и интервюта говорят бившите служители на НАСА, Ричард C. Хогланд и Кен Джонстън.

Те продължават да твърдят, че  НАСА от 40 години крие информацията, за намиращи се на Луната  следи от древна цивилизация.

Не много отдавна излезе и доста впечатляващата  и много интересна книга на Ричард С. Хогланд и Майк Бари „Тъмната мисия. Тайната история на НАСА „. В нея  авторите твърдят, че НАСА практически редовно скрива или умишлено изкривява различна важна информация за космоса.

При изучаването на снимки, получени от американските пилотирани мисии на Аполо и безпилотни космически апарати, Хогланд забелязва  необичайни геометрично праивлни образувания. Например, на  снимката  LO-III-84m (Lunar Orbiter) изследователят е открил тайнствена „кеглообразна“ структура, която се откроява  на 1,5 мили над лунната повърхност. В този обект Хогланд намира явно израсена геометрична  организация, която се състои от „повтарящи се вътрешни кристални форми“. Това са клетки, които въпреки че са повредени,  са все още ясно видими. Изследователят смята, че това е стъклообразен комплекс, с различни по големина изкуствени обекти, сега силно повреден от  метеоритно бомбардиране „.

На  същата снимка Hogland успява да открие стъклен „мегакуб“, извисяващи се в горната част на „лъскава  стъклена кула. Цялата тази конструкция  се издига над повърхността на Луната в на височина от  седем мили! Има   и други обекти, които като че ли се издигат над повърхността на спътника на Земята. В Hogland възниква идеята, че на това място някога е съществувал огромен изкуствен купол, от който до момента са останали само фрагменти. Изследователят го нарича „Купола на Средното море.“

А на снимката AS10-32-4822, направена от Аполо  10, Hogland открива  „необичайно правилна, правоъгълна, изпъкнала, триизмерна,  повтаряща се рисунка.“ Серията от линии са подобни на улици, всички детайли навеждат на идеята, че това е снимка на древен град, значително унищожен от продължителна метеоритна бомбардировка.

Hogland го нарича „Лос Анджелис на Луната.“ До този момент, няма хипотеза, която да може да обясни образуването на „Лос Анджелис“ по естествен начин. Излиза, че той е изкуствен и следователно, може действително да бъде град.

Трябва да се спомене още един любопитен обект, намерен от Hogland, т. нар. „Замък“. Този обект е нещо, което прилича на замъка „Schloss Noyshvansh“, построен от крал Лудвиг II е Бавария, е издигнат над лунната повърхност  на височина от около 9 мили и е достатъчно сложен геометричен обект.

По време на изследванията си Hogland научава, че НАСА редовно ретушира негативи ( а не снимки!), което означава едно   – вече никога получените при снимане данни за Луната не може да бъдат  възпроизведени в оригинал.

Друг шокиращ факт той научава от бившия  служител на НАСА Кен Джонстън. Той казва, че е трябвало да изпълни поръчката на шефовете и да унищожи всички копия на оригинални лунни снимки  – десетки хиляди изображения на Луната!

Наистина (Браво на Keн!), Джонстън не унищожава един комплект, някои от снимките  оставя за себе си, а повечето е предал на университета в Оклахома. На  тези изображения   Hogland открива няколко озадачаващи аномалии с ясно изразен изкуствен характер. Те  напълно потвърждават предположението му  за наличието на Луната на руини от сгради на древна цивилизация, което, разбира се, категорично се  отрича от НАСА.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *