Тед Хендерсън, ексшеф на ФБР разкрива защо измират птиците по света

Според Тед Хендерсън, който е бивш ръководител на ФБР на САЩ, живите същества, които обитават нашата планета във всичките му части, умират заради емисиите във въздуха, така наречените химически маркери.

На 18-ти януари 2011 год . той направи изявление, че нивото на химическите емисии в атмосферата е необходимо спешно да се намали или да се спре, в противен случай – светът може да загуби много видове птици, риби и животни.

Според Тед Хендерсън, който е бивш ръководител на ФБР на САЩ, живите същества, които обитават нашата планета умират заради емисиите във въздуха, така наречените химически маркери.

Още на 12 януари 2011 г., бившият ръководител на ФБР съобщи, че химическите емисии в атмосферата и цялата земна повърхност интензивно и редовно замърсяват Великобритания и САЩ, Шотландия, Ирландия и някои скандинавски държави.

Хендерсън твърди, че е наблюдавал такива действия не само в САЩ, но дори и в Канада и Мексико. В целия свят умират милиони риби и птици.

ВИДЕО:

Хендерсън заяви, че това не е нещо друго, а истински геноцид – масови убийства на живи същества с отровни вещества.

И този ужас е необходимо колкото е възможно по-бързо да се спре и да се накажат извършителите. Бившият директор на ФБР е провел разследване и е определил местоположението на две места, на които се намират самолети, които извършват пръскане с отровните химикали.

Той лично е проверил тези самолети, които сега се намират в щата Небраска – в Линкълн, и в същия щат – на територия на военните сили на САЩ. Според Хендерсън, самолетите приличат на бомбардировачи и нямат абсолютно никакви опознавателни знаци.

Разбира се – това е престъпление срещу цялото човечество. Престъпления против Америка и нейните граждани, които просто трябва да се спрат.

Хендерсън недоумява: „Къде гледа конгреса?“

В крайна сметка, тези отрови може да се отразят на здравето на нашите близки. Как може пилотите, които работят на тези самолети да тровят собствените си семейства?

Този проблем изисква спешно решаване. Конгресът просто трябва да разгледа този въпрос възможно най-скоро.

(Б.ред. Много интересни коментари има на You Tube под клипа на феберееца)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *