WikiLeaks: САЩ водят тайна война срещу НЛО в Южния океан

В доклад на Кремъл,  подготвен за президента Медведев от Руските космически сили  пише, че WikiLeaks ще разкрие подробности за това, че  американците от 2004 г. насам „участват“ във „война“ против  НЛО, базирани в близост до Антарктида и по-специално в Южния океан.

Според доклада   САЩ са  установили най- висока степен на тревога на 10 юни 2004 г., след като   откъм Южния океан, изведнъж се появил  огромен флот от НЛО, който се приближавал към  Гуадалахара, Мексико, на около 1 600 км от границата на САЩ. Въпреки това, преди да стигнат до границата със Съединените щати, се казва в доклада, флотилията от летящи чинии се връща, към своята „основна база“ в Южния океан. Страховете сред американците от тези НЛО, както се посочва в доклада, започнали след  безпрецедентни събития на 11-ти Юли 1991 (наречени  7/11), когато  по време на слънчевото затъмнение, стотици  мистериозни летателни обекти са се появили над цялата територия на Мексико  и дори в столицата. Най-интересното от тези събития е фактът, че докато милиони мексиканци  гледат по телевизията как НЛО висят над Мексико, американските медии отказват да покажат това събитие на хората.

От 2004 г. флотилии на НЛО продължават да се появяват от Южния океан, и последното подобно събитие се е състояло изглежда на 10.12.2010, когато поредната голяма флотилия се наблюдава над Чили.

„Директна заплаха“ за света са огромните вълни, когато флотилията от НЛО идва от Южния океан, тъй като за флота се смята, че излиза  от подводна база или бази.

Миналата седмица антарктическият  круизен кораб Clelia II с 160 души на борда едва не се обръща, когато го удрят вълни, генерирани от тези НЛО, изплували от Южния океан, а  по-късно по същата причина потъва корабът Number One Insung , когато от 42 членове на екипажа са били спасени само 20 души.

Интересно е да се отбележи, че този доклад потвърждава нашите отчети от 14 октомври  за  затварянето на  въздушното пространство над Ню Йорк (13 октомври), когато те открито се появяват „там и са гледани от  десетки хиляди хора, а това случайно се случва в същия период от време, когато са били изложени кристални черепи на древните народи от  Южна Америка.

Още по-интересно е да се отбележи, че мистериозните земетресения в Аденския залив (където в момента продължават да се появяват НЛО и  за които писахме по-рано), сега се съобщава да се появяват в Южния океан.

В доклада се казва, че след като основателят WikiLeaks Джулиън Асандж предупреди, че ще започне да се предоставя класифицирана кореспонденция между американски дипломати, свързани с тези южноокеански НЛО и „войната“ на Америка срещу тях, той веднага е арестуван от британската полиция по измислени обвинения, пуснати от шведското правителство .

Що се касае до оцеляването на самия Асандж или WikiLeaks след излизането на пълната информация по отношение на тези южни НЛО, на нас не ни е известно какво ще се случи, се посочва в доклада.

Източник: http://www.eutimes.net/2010/12/wikileaks-set-to-reveal-us-ufo-war-in-southern-ocean/

Related Posts

One thought on “WikiLeaks: САЩ водят тайна война срещу НЛО в Южния океан

  1. Тази война не е на американците с НЛО,а е война между създания от други звезди,който се борят за нас, с нашите поробители,който ни манипулират от векове наред!Която ще свърши скоро! Като пиша това не визирам американците те са само изпълнители на плановете на влечугоподобните. Ако някой не разбира по-горе написаното,простено му е :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *