WikiLeaks се държи странно и не иска да разсекрети информация за НЛО

Източници от екипа WikiLeaks са обменили информация с AllNewsWeb за съдържанието на телеграма  на Държавния департамент по отношение на   на НЛО, които WikiLeaks отказва  засега да публикува на своя сайт.

В телеграмата се казва: „Крайно наложително е  за всички официални щатски представители,  при никакви обстоятелства да не  обсъждат това, какво отношение има Министерството на отбраната в  областта на изучаването и  появата на НЛО, като се подчертава още веднъж сериозността на този огромен проблем.“

Телеграмата е била изпратено от Държавния департамент на 9-ти ноември, 2005 година до дипломатическо  лице в посолството на САЩ в Киев, Украйна. Било е дадено да се разбере, че Държавният департамент изразява загриженост, че въпросите за  НЛО могат да се обсъждат в спокойна атмосфера от негов  приказлив дипломат, което е равносилно на признание, че САЩ финансират този въпрос.

Поради факта, че нещата около НЛО и извънземните попадат в категорията на  най-високата степен на секретност и ограничен достъп, е много изненадващо, че Джулиън Асандж  като мярка за сигурност е избрал да не разкрива тази информация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *