Масово самоубийство на птици в Китай

След масовата необяснима смърт на птици  по цял свят, сега се появи още една шокираща новина. Птици се самоубиват.

В град Янтай в провинция Шандонг неотдавна бе наблюдавано странно явление: птици  започнали да летят   а към сградите и се самоубивали. Според един от очевидците,  Уанг, след 15 февруари местните жители открили, че много птици са летели с висока скорост като се удряли директно в сградата и  загивали.

Преди това никой не е виждал и не е чувал за подобно нещо. Самоубийството на птиците се случва всеки ден, като най-често в интервала от 15.00 до 16.00 часа.


Някои местни се опитват да се отгатнат причината, поради която птиците се опитват да се самоубият, като например, че тяхното отражение в  стъклата им пречи да изберат правилната посока. Но всички тези предположения не може да обяснят защо това не се е случвало досега.

Според местните медии, на улицата  може да се  видят мъртвите птици. Каква е причината за това явление? Местните жители очакват обяснения от страна на експертите, които мълчат.

Related Posts

3 thoughts on “Масово самоубийство на птици в Китай

  1. Interesno …Neshto se sluchva sus zemqta.Gledal sum predavane v koeto se praveshe eksperiment za tova kak pticite se orientirat bezpogreshno kato GPS.Na poshtenski gulab mu prikachiha magnit nad glavata i toi leteshe haotichno.Dali ne nabliudavame neshto podobno i tuk no v mnogo po chudovishtni mashtabi.Apored men neshto se sluchva i tepurva shte se useti sus zemqta, na purvo vreme shte go usetqt tezi s nai izostreni setiva toest pticite.Do Admin-a Bi bilo interesno vsichkite tezi anomalii v posledno vreme da gi sistemizirash v edna statiq i tq da se dopulva zashtoto kato gledam tova e prez den.Naprimer data mqsto i opisanie.Sushto taka sa interesnite zemni propadaniq(dupkite)koito sushto sa navsqkude i dali nqma vruzka mejdu tezi dve strannosti.

  2. „никой не е виждал и не е чувал“ – това е неопровержимо доказателство…
    Колко „много птици“ – на снимката се виждат само две, и не е ясно от какво са умрели…

  3. Всеки, който е чувал за станциите ХАРП знаят причината за това поведение на птиците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *