Установката HAARP причинила земетресението в Япония?

Поредната конспиративна теория или доказателства за това, че земетресението в Япония е било предизвикано от HAARP? Прочетете какво пише в този сайт: http://presscore.ca/2011/?p=1624

ВВС и ВМС на САЩ дадоха  визуална представа за това какво е причинило земетресението (с магнитуд 9.0) в Япония на 11-ти март 2011 година в 5:46:23 UTC (Universal Coordinated Time ). Изображението , което виждате,  е било изтеглено от интернет страницата на HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).

Тaзи спектрограма  (координати – честотата и време) показва честотата на излъчване, регистрирана от индукционния  магнитометър за HAARP.

Този инструмент, предоставен  от университета в Токио, отбелязва промените на   ултраниските честоти (ULF – Ultra Low Frequency)  в   диапазона  0-5 Hz в геомагнитното поле (магнитосферата) на Земята.
Забележките са добавени върху снимката, за да се покажа какво се е случило в деня на земетресението и вълните цунами.

Ако се вгледате в спектрограмата на HAARP, можете да видите  момента, в който земетресението настъпва (вертикална червена линия), и – какво се е случило преди и след. На спектрограмата може да се види   постоянна честота 2,5 Hz, регистрирана  от магнитометъра.

Сигналът с честота 2,5 Hz е  доказателство, че земетресението е предизвикано. В схемата, този сигнал е  записан преди, по време и след земетресението. На 11-ти март 2011 год. сигнал с честота 2,5 Hz е  записван от 0:00 ч.   до около 10:00 – или в рамките на 10 часа.

Ние знаем вече, че земетресението  в Япония продължи само няколко минути, така че защо   сигналът – „подпис“ на земетресението (с честота 2,5 Hz) е записан в рамките на 10 часа до сутринта на 11 март 2011 г.?
Тъй като системата   HAARP предава (излъчва) сигнал с честота 2,5 Hz и е предизвикала земетресение в Япония  и последвалото цунами.

Ако посетите официалния сайт на HAARP, можете лично да проверите  дали сигналът с честота 2,5 Hz  е излъчван не само  10 часа, той е непрекъснат  2 дни преди земетресението. Както можете да видите на страницата (http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?20110308) , сигналът се появява на  8-ми Март 2011 малко преди полунощ.

Кликнете върху линка „Next Day“ и ще видите, че сигналът причинил  земетресението, с честота 2,5 Hz, е наличен на  9 март и 10-ти Март, 2011. Въпреки че сигналът с честота 2,5 Hz  („подписът“ на земетресението), се вижда на 9-и и 10-ти март, на източния бряг на Япония не е имало земетресения.

Данните от магнитометъра би трябвало да показват, че земетресението в Япония не е било естествено земетресение – то  е изкуствено  причинено . Тези данни ни показват, че инсталацията HAARP предава сигнал с определена честота за да предизвика мощно  земетресение.

Related Posts

2 thoughts on “Установката HAARP причинила земетресението в Япония?

  1. Това е лъжа. Срещаните твърдения са, че ХААРП излъчва на 4 мегахерца, на няколко гигахерца и сега 2,5 херца. И къде е истината? Истината е че няма истина в тази глупост, наречена ХААРП.

    1. Vanka, sreshtanite tvurdeniq!!!I predstava si nqmame s kakvo orajie razpolagat usa i kitai ,taka 4e tezi diagrami i Hz nqmat zna4enie pred tova ,koeto se slu4va vsushsnots.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *