„Химически следи“ или Chemtrails и над България (фото и видео)

Наш читател ни изпрати следното, доста тревожно писмо. В него става дума за необясними явления, предизвиквани от самолети в различни краища на света. Оказва се, че подобно нещо се прави и в България. Вижте:

„От ноември месец 2010 г. разбрах за така наречените „Химически следи “ или Chemtrails и започнах да се заглеждам в небето и следите, които оставят самолетите и за мое най-голяма съжаление разбрах, че над България се води масирано пръскане, а най лошото, което забелязвам е, че се пръска над градовете. От информацията която събрах относно това какво съдържат ми се изправиха косите. Става дума за Алуминий.

Наскоро обявиха резултатите от изследване на на питейната вода в страната и се оказа, че съдържа алуминий. При това е правено от министерството на околната среда. Барий … Вируси за пневмония, грип и много други …

Самолетите могат да се видят даже в момента на пръскане на сайта www.flightradar24.com

Най-лошото е, че това се прави всеки ден. Скоро да сте виждали ясно синьо небе?“

Оставяме без коментар писмото като се надяваме да има читатели, които са компетентни по темата и ще ни пратят своите становища.

Химически пръскания над София 13.3.2011 г.

[nggallery id=32]

ВИДЕО

Related Posts

31 thoughts on “„Химически следи“ или Chemtrails и над България (фото и видео)

  1. Това вече е параноя. Ако се вярва на всичко което пише в интернет накрая човек може да се побърка!

    1. Само в нета можеш да разбереш какво се пропуска в официалните медии. Пък и никой не те кара на сила да гледаш или да повярваш в това което виждаш. Само дано един ден се сетиш че си бил предупреден, но не си обърнал внимание.

      1. И като знам това за самолетите, как ме ползва? Дори да е така как мога да се предпазя от това?
        Ако го кажа на официалните власти ще ме обявят за луд.
        Какво да спра да пия вода и да ям храна ли?

  2. И между другото, кой стои зад този сайт и дъщерните му такива?
    Никъде няма информация за екипа и връзка с него. А изпращането на спам по мейлите говори само за не добрите мотиви на създателя на сайта.

  3. В този сайт има вярни и невярни неща. Въпрос на лично израстване на съзнанието е да отсявате, кое е истина. За хемтрейлите знам, че откак се помня си ги има по небето и според мен се правят опити за масова психоза и накланяне на съзнанието в негативна посока. Ако имате претенции, че можете да мислите, кмоето се отдава на малцина в последните години, то заедно със сервираната информация, ще ви дойдат на ум, много логични въпроси, отговорите на които накланят НЕ накланят везните в полза на ТЕОРИЯТА за химическите следи.

    пп. Ако се родиш овца, то е доживот. Мислете бе…..

  4. По горе, да се чете “ Не накланят везните в полза на ТЕОРИЯТА“. Правописна грешка!!!

    1. Виждам,че тази снимка е от авиошоу. На подобни представяния се пускат по команда от пилота оцветени(или не) струи от специални дюзи за да се постигне по-голям ефект на висшия пилотаж… Остатъците от тях се задържат във въздуха продължително време… Тази снимка подкрепя Chemtrails-теорията вместо да я отхвърля.
      Помня ( все още ) като деца как сме наблюдавали в небесата следите от реактивните самолети, те се разсейваха ( и „изчезваха“ ) сравнително бързо, още докато самолета се виждаше на небосклона…
      Май наистина трябва да започнем да се замисляме ?! …

  5. Съмнявам се, че към всеки сайт е прикрепен по един таен агент, който дърпа конците. Ами хората според собствените си интереси си правят и сайтовете и събират информация, която искат да им вдигне посещаемостта. На манипулаторите им е достатъчно само да пуснат мухата и всички любители на конспирациите се нахвърлят, като свини в картофена нива.

  6. V purviqt ti otg. q narichash „авторката“ qvno e jena.Chovek se krie kogato ima neshto za kriene puk i glupavo da se kriesh v tozi site???? za kakvo che si izkazva mnenieto ama nqkoi hora mnogo gi goni paranoqta.A po temata tozi site http://www.flightradar24.com do kolkoto shvanah e live timing na vuzdushni koridori na grajdanskata aviqcia nishto poveche.Bi svurshil mejdu drugoto chudesna rabota na nqkoi talibaski ekstremist che kakvito sa „umni“ da ne oburkat poleta :-).A puk inache mi se vija presileno tova tvurdenie makar che ako e vqrno nadali primerni Lufthansa znaqt kakvo pravqt kakvoto im se sipe v samoletite tova shte iz.erat v vuzdoha.Poglednato logichno e mnogo udobno za trovene i nebudi podozrenie no se sumnqvam nqkoi dostavchik na goriva da si pozvoli podobni neshta.

  7. Аз, като човек със здрав разум, се доверявам единствено и само на факти. Аз също мога да публикувам снимки, които да тласнат мисълта на хората в една или друга посока.
    Откровено казано, не мога да видя смисъл да правя такова нещо. Та хората и без това са наплашени.

    ФАКТИ! КОГАТО ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЛИПСВАТ – ИСТИНАТА ЛЕСНО СЕ ИЗОПАЧАВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЖЕЛАНИЕТО.

    На горните кадри аз видях единствено перести облаци,които са доста високо. Видях и прелитащ самолет, който естествено оставя следа от двигателите си в небето (По-страшно е ако самолета няма следа, защото тогава нещо не му е наред). Всичко си беше наред. На флайт-радара си се виждаха самолети, което е нормално за всяка една държава, страшното тук е да не летят самолети над нашата страна – тогава сигурно ще сме във война или нещо подобно. Аман от паникьори.

  8. В небето на България никога не е имало chemtrails… Разпръсквания на вещества във въздуха са правени само в САЩ и някои страни от НАТО (но с други цели, а не с цел навреждане на хората), като има само един доказан случай за умишлено разпръскване на болестотворни микроби в САЩ. Няма доказани случаи (в която и да е държава) за умишлено тровене с хим. вещества. Всичко това за алуминия и другите неща са пълни глупости.

  9. Както казва ganoli, дайте факти! Снимките (особено придружени със спекулативни и параноични твърдения) сами по себе си не са доказателство.

    1. Ами факт, е че се разпръсква алуминиев прах с големина на частиците между 10-100 микрона с цел отразяване на слънчевите лъчи за забавяне на глобалното затопляне според официалната версия.Тук стои въпроса за ефективността на метода и влиянието му върху здравето.

      1. Къде се разпръсква? Какви са мащабите на това разпръскване? Чия официалната версия? Къде е публикувана тя?
        Ето цитат от http://www.abovetopsecret.com/forum/thread147069/pg3 :

        „…both aluminum and barium are very reflective to radar (indeed, aluminum chaff, dropped from aircraft, was first used in World War II to confuse enemy radar).

        If there were any aluminum powder sprayed into the sky, it would light up like a neon sign in the evening when the setting sun hits it, and (more importantly) it would show up like HUGE lines covering the sky in all those Doppler weather radar sites you see all over the Internet.

        Of course, contrails don’t show up on radar, which pretty much eliminates the whole idea of aluminum powder and barium compounds.“

        Как ще коментирате това?

  10. Вчера, случайно попаднах на предаването „Хрътките“, където печалбарчето Еленко Ангелов, сам си изкопа гроба. Тоя тип, познат от форумите и предаването на Гала „На кафе“, издава книжки с неясни и недоказани псевдоконспирации, включая хемтрейлите.
    По време на предаването, бяха взети проби от почвата в София, да се види, дали в нея има тези съставки, който се предполага, че има в химическите следи. Разбира се, нямаше нищо подобно.
    Разберете едно простичко нещо. В пространството се пускат маса псевдоконспирации имащи една цел, да объркат съзнанието на опитващите се да прозрат истинската конспирация в тоя шибан свят.
    Псевдоконспирации са:
    Проект „Син лъч“
    Хемтрейлите
    Тектоничното оръжие
    Прословутата ХААРП

    1. Съгласен съм за псевдоконспирациите, но истинската конспирация няма как да бъде осветена, даже и в интернет, опитай да качиш нещо подобно и виж какво се случва с блога или сайта……

      1. Да го качи аз ще се заема със разпространението!Щото ми писва от кви ле измишлиотини самолети оръжия и темподобни!А и овцете както каза Иван!!!

  11. Има още един твърде интересен феномен – фанатаизмът на някои почитатели на кемтрейлс, ако могат така да бъдат наречени. Не съм и предполагал, че в днешно време е възможен такъв яростен информационен тоталитаризъм в тяхните групи във фейсбук, където общуват. Забраняват се и се изтриват всички хора и мнения, убедително опровергаващи истерията. Това не е търсене на истината, това е пропаганда. Ако тези хора наистина бяха загрижени и уплашени, те щяха с радост да се вслушат в обоснованите съмнения и опровержения на теорията. Напротив, всяко опровержение бива посрещано яростно и злостно, фанатично и сектантски, сякаш тези хора са крайно обидени, че им се отнема удоволствието да вярват в тяхните страхове. Много подозрително качество.
    На посочената от потребителя Ivan снимка се виждат напълно естествени кондензационни следи, високо в небето. Абсолютно същите неща са документирани след истинските смъртоносни въздушни боеве от Втората световна войнa:
    http://americanphotoarchive.photoshelter.com/gallery-image/World-War-II/G0000MhEUD2YKWmE/I0000q4W1QHKvX5k
    http://www.howtobearetronaut.com/2011/06/watching-wwii-dogfights/
    http://mygreatmachine.tumblr.com/post/6573932409/aircraft-contrails-from-a-wwii-dogfight-over
    Идиотия е да се счита, че по време на боевете самолетите са пускали атракционни димки.
    Съществуват безброй снимки от изминалите 60 години на абсолютно същите кондензациони следи, каквито днес се интерпретират като chemtrails или аерозолно пръскане. Как се вмества това в тезата на почитателите на тази конспирация? Те нямат отговор, обикновено следва позорно мълчание, злостни обиди или всякакви опити за подмяна на темата, заедно с лавина от други конспиративни твърдения. Твърде симптоматично.
    А великият манипулатор Еленко Ангелов е издал нова книжка с невероятностни страхотии, която щедро предлага на своите почитатели само срещу 20 лв.

    1. Обръщам се към Мислещия!Аз съм служил във ВВС-Военни Въздушни Сили.
      Изтребителите излитаха,и кацаха пред нас.И съм на ясно кое е конденз от изтребител,тоест от реактивен двигател.Кондензовите следи остават около 20-тина метра,и след това се разсейват.А химическите остават за постоянно,те се разстилат като перест облак.
      http://www.youtube.com/watch?v=EvVgJrNzi40
      Това е доказателството.
      Хораааааааа,Събудете се най накрая,идва Новия Световен Ред,и вие го вземате на шега.

      1. Е Винсент би ли ни казал до момента какъв ред има ,Екваториален? Момче края на световния ред или там както го наричате тези ,които измамените и заблудените!

      2. Птиците умирали ( на клипчето), следователно са отровени и то от пръскащи самолети? Това е все едно да обясниш, че млякото ти се е вкиснало веднъж, защото го е омагьосал зеленоглав еднорог.
        Какво си видял на летището бе Винсент? Кондензационните следи от двигателите се образуват на голяма височина. На летището няма да го видиш това. Натрил ми бил носа с някакво клипче с умрели птици…

  12. А Вие, така наречен МИСЛИТЕЛю, горещо и съвсем сериозно приятелски Ви Съветвам да посетите психиатър, като неотклонно и последователно изпълните всичките му предписания…. Успех!

    1. Двойно да ви се връща, Flashman. Колко ми е приятно, че нямате да кажете нищо по същество, много типично :)

    2. Ох, какво клише. Това клише е широко известно из всички форуми, както и спецификата на личността, която го пуска в обръщение. Да, това сигурно е някое от клакьорчетата на мошеника Еленко Ангелов, който го разпнах на кръст в http://www.xnetbg.com и където всички мои прозрения се сбъднаха.

      1. Иване!Щом смяташ,че Еленко лъже,тогава и американците сигурно лъжат в този клип.Изгледай го,има и субтитри,специално за теб.И след това си направи коментара.
        Ще се радвам,ако се присъединиш към нас,тоест,да осъзнаеш,че ни тровят с аерозоли,които съдържат болести.
        Не те упреквам,че мислиш така,нямам и намерение да те убеждавам.Просто чувствам за свой дълг,да информирам събратята си за това.Защото,за тях ,ние не сме човеци.
        Със съжаление:vin………….

    3. Браво,добре му натри муцуната на Мислещия.Братле,хората са като овцете,затова ни управляват така лесно.Пуснах му обяснение на „мислещия“,виж го и ти.
      http://vbox7.com/play:9b867ae5

      1. От летец акъл да не искате!
        Ето една скорошна случка. Комшията отгоре е летец! Идва жена му и ме моли да си пусна водата в кенефа. На въпроса „защо“, тя ми заявява, че мъжът и (летеца), бил забелязал, че когато у нас си пуснем казанчето в кенефа, неговия водомер се въртял. Изпаднах в шок и отидох да пусна водата в кенефа, а комшийката повече не дойде, за ми каже резултата.
        Vincent, занимавам се с биолокация и не ми е трудно да определя, дали едно такова събитие, като пръскането с химикали е истина. Хемтрейлите са пълен булшит и измама. Имало е локален експеримент в Америка, но до там. Когато ти отровят психиката, разбирай душата и без химикали, ти си пътник за оня свят. Защо се опитват да тровят психиката ли? Ами защото на първо място, се блокират творческите способности, след това идват психосоматичните болести, ако изобщо летец, като теб знае тези термини, какво означават. Иначе си вярвайте на клипчета, колкото си щете. Аз съм съвършено спокоен за здравето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *