Катастрофи на Земята, предизвикани от кометата Еленин

В момента кометата Еленин преминава през астероидния пояс по пътя си към вътрешната част на Слънчевата система. Аз искрено съжалявам, че ще съм източник на такива лоши новини, но източникът от НАСА е безупречен, пише на сайта си Dr. Mark Sircus.
В момента имаме входяща маса (може да е неутронна звезда), която ще направи кръг около Слънцето, както и всички комети, пресичащи с орбитата си пространството между Венера и Меркурий, преди да напусне Слънчевата система.
По обратния си път тя ще премине през нашата орбита, което означава, че ще премине в непосредствена близост до Земята и Земята ще премине през нейната опашка. На клипа ще видите това, обяснено графично.
И ще откриете с математическа сигурност, че когато това космическо тяло е на една плоскост със Земята и Слънцето – стават опустошителни земетресения. Последните три позиционирания причиниха 9.0 по Рихтер в Япония, по-рано в Нова Зеландия и едно в Чили.

Повече по темата можете да прочетете и видите ТУК.

Related Posts

12 thoughts on “Катастрофи на Земята, предизвикани от кометата Еленин

  1. Това не е комета, а неутронна звезда. По всяка вероятност през септември, тя ще спре въртенето на Земята за три дни, заради голямата си гравитация. Масата на тази звезда е колкото тази на Слънцето. Полюсите ще се обърнат,Земята ще си смени посоката на въртене, а земната ос ще се изправи, както е било преди 10500 години.
    Преди смъртта си, един индиански шаман, казва че един от знаците за края на света е появата на „планина в небето“.
    В „Операция Тера“ се казва, че най-ценния метал ще стане Среброто.
    Ето причината. Неутронната звезда най-вероятно ще направи така, че Луната вече няма да е спътник на Земята. Луната е тази, която управлява човешката психика. Среброто е металът, който има Лунни вибрации и носенето на сребро на нивото на СЪРДЕЧНАТА чакра, ще ви спаси от масовото полудяване, което неминуемо ще се случи. Не случайно цените на среброто биха всички рекорди с 80% скок, срещу златото с 30%. В момента евреите изкупуват масово сребро и злато, макар че това няма специално тях да ги спаси.
    Бъдете готови да се качите високо в планините или да се оттеглите далече от цивилизацията. Можете да се радвате, защото Кали Юга си отива и след катарзиса идва епохата на Светлината.

  2. Който е готов за ИСТИНАТА не се страхува!!! Като мен например. Аз приветствам промените.

  3. Я вземете да прочетете „Опрерация Тера“, ако още не сте я прочели.

    1. От къде ги измисли тези неща с неутронната звезда.Много филми гледаш или много фантастични книги четеш.От къде черпиш тази информация като доказателство, че не ми е ясно?

      1. Човекът направил теорията е физик и математик. Разсъждава съвсем научно. Изворът си го намери сам. Аз не искам да доказвам на никой нищо.

  4. стига занимавой Иване хората с глупости нищо няма да стане през месец септември.Спри да четеш научна фантастика или четива на хора , които здраво са ти омотали главата

    1. Напротив, доста неща ще станат през септември. Докажи ми, че няма да станат.

  5. А който е на място , от което няма възможност да се премести и да отиде в планината? Какво прави? Хайде не в планината , но изобщо да отида някъде на по-безопасно място…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *