Наследничката на Ванга живеела във Франция? *

За т.н. българска пророчица Ванга знае почти всеки, който е чул за нейните пророчества, които много години минаваха от уста на уста.
Изглежда, че едно от нейните предсказания се е сбъднало- във Франция се е появила нейна наследничка … или поне така се твърди.

Според това, което се говори , Ванга прави прогнози в почти всички сфери на човешката цивилизация, тя лесно може да вижда бъдещето, с еднаква увереност да говори за обикновените събития в живота на отделния човек и за големи природни катаклизми.

Най-популярните прогнози на Ванга са, че на планетата Земя ще долетят чужденци от други паралелни светове, че „старите лидери“ (както по-късно се оказа – на Съветския съюз) ще си отидат и желязната завеса ще рухне, че“ Курск „ще потъне под вода и целият свят ще скърби за това ужасно събитие и за мъртвите моряци.

Личността Ванга е толкова популярна, че много са се опитвали да я имитират Въпреки това, българската пророчица , докато все още е жива казва, че наследникът и ще се роди в малко френско селце.
Това ще бъде сляпо момиче – дете чудо, което ще порази милиони хора. Ванга прогнозира, че детето ще има голяма сила и много знания. Проблемът е, че хората трябва само да я намерят и да спомогнат за разкриване на свръхестествените и способности.

През 2011 г. служителите на Руската НТВ , не само показаха уникалното френско дете, но също така поискаха от момичето да направи първата публична прогноза.

Мистериозната седемгодишна гостенка пристига от малко френско селце.
Новата пророчица се казва Kaeде и е много различна от връстниците си. Момичето има генетични аномалии, забавена моторика и умствено развитие и бързо губи зрението си, като прогнозира и Ванга.

Склонността и да предсказва, родителите започват да наблюдават в Каеде неведнъж, а първоначално на твърденията на детето никой не е вярвал. Те са определени като плод на развитието на фантазията на децата. Въпреки това, събитията след пророчествата, само ги потвърждавали и заставили възрастните да се замислят сериозно за извънредните способностите на детето.

Веднъж тя предсказва на своя брат, че той скоро ще нарани крака си и не минава и ден и момчето навяхва глезен. Kaeдe знаела предварително за преждевременното раждане на леля си, бабините заболявания и много други неща, които не би могъл да знае човек, който не разполага с такава аномална далновидност.

Странната информация, според момичето и съобщават духове, които идвали през нощта. Тези ефирни създания не са приятели на Kaeдe, а по-скоро обратното, тя много се страхувала от тях и не желаела такива посещения.

Между другото, на въпроса дали знае за Ванга, Kaeдe отговоря, че тя нееднократно я посещавала през нощта за да и разказва за важната и земна мисия.

Днес във Франция за странната последователка на Ванга почти никой не знае, родителите не са склонни около Kaeде да се шуми публично, защото в този случай, скромното семейство вече няма да може да живее в мир и спокойствие.

След много убеждавания от страна на НТВ, родителите на Kaeдe все пак се съгласяват да я доведат в Москва за да докаже своите способности в телевизията.

В студиото на Kaeдe предложили да помогне на Татяна Дружинина, пристигнала в руската столица от Ростовска област. В живота на жената имало много мъка- изгубила невръстната си дъщеря. Запитали Каеде какво се е случило с дъщеря и.

Малката французойка погледнала за кратко снимката на изчезналото дете, а след това заявила, че майката никога няма да види малкото момиче, което откраднал светъл мъж и отвел много далече. Животът на дъщерята на Татяна не е в опасност, но тя се чувства неудобно с новия си спътник некомфортно.
Между другото, мъжът се занимавал с превоз на мебели, така че много пътувал в цялата страна. Защо той е отвлякъл детето, Kaeдe не могла да каже.

Не след дълго станало ясно, че Kaeдe се заблуждава, тялото на дъщерята на Татяна било намерено в реката само на 50 мили от дома и …

Така наречената наследничка на българската пророчица направила и други прогнози. Kaeдe публично заявила, че през 2012 г. ще има ядрен взрив и много скоро ще приключат въоръжените конфликти на Изток.

Какво е това – още една PR акция на НТВ за повишаване на рейтинга на телевизията или наистина Kaeдe е същата, чието раждане е предсказала Ванга?

В историята на седемгодишното момиче от френската провинция има много бели петна. Може би времето ще сложи всичко на мястото му
и ще се получи отговор на основния въпрос – ще стане ли Каеде новата пророчица, способна да изненадва и да предскаже на света бъдещето му… ?


http://tainy.net/21306-vo-francii-zhivet-posledovatelnica-vangi.html

Related Posts

2 thoughts on “Наследничката на Ванга живеела във Франция? *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *