Видео с похитена от извънземни?

През декември 2010 г. с  британския сайт Cosmic Conspiracies се свързва   жена, твърдейки, че тя е била отвлечена от извънземни. Невероятно, но също така тя е представила и  видеоклип, на който е бил заснет процеса по нейното отвличане.

Видеото принадлежи на потребител с псевдоним Sonia. Свидетелката твърди, че няколко дни преди този мистериозен инцидент над дома и, на разстояние 5 метра,  е  висял хеликоптер, чийто екипаж   явно   гледали  нея и семейството и. Няколко дни по-късно в нея се появява странно чувство, или по-скоро спомен.

По някаква причина   започва да и се струва, че е била отвлечена от извънземни, а тази нощ, когато това се е случило, тя е претърпяла някои медицински процедури.

Всичко това оказва значително влияние върху състоянието и : в следващите няколко дни, тя не може да си намери място   и постоянно изпитвала безпокойство.

Опасявайки се, че това може да се случи отново, нейният съпруг решил да инсталира система за наблюдение на дома. Странно, но още същия ден, когато оборудването е монтирано, у жената отново се появява зловещото чувство, като че ли е отвличана. Преглеждайки записа от  камерите, семейството се  убеждава, че в къщата им  наистина се случва нещо необяснимо.

Тъй като ползвателят е забранил вграждането  филма, можете  да се го видите  TУК..

Както можете да видите, записът е правен от телевизионния екран – явно поради това, че  авторите на материала не са могли да  превърнат   оригиналния формат (VVF) в някой друг, който може да се гледа на  персонален компютър.

Въпреки това, от друга страна, този факт служи като доказателство за оригиналност на филма.

В записа можете да видите двойката как спи на леглото. В един момент един от силуетите като че ли с „спуква и изчезва“, а малко по-късно се появява отново.

Разбира се,  не трябва да се изключи и възможността за подправяне, но не е изключено  да  имаме работа с нещо истинско, дори необяснимо. Какво мислите за това?

Източник: ufo.ck.ua

Related Posts

3 thoughts on “Видео с похитена от извънземни?

  1. Аз видях, само как се обръща в леглото. Това според мен е манипулация.

  2. И според мен е манипулация, би могло да се направи, ако са две легла, с подпряна завивка между тях, така че да изглежда като едно голямо легло. Фигура се крие между двете легла и след малко се показва.

    Не казвам че е точно така, а че би могло да бъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *