Жириновски плаши света със секретно климатично оръжие

Водещият политически лидер в руската Дума, шокира с последното си изявление, в което предупреди, че Русия може да разгърне  нови технологии, за да „унищожи всяка част на планетата и да убие над сто милиона души, като използва тайно климатично оръжие, ако Съединените щати, Организацията на обединените нации или Грузия се   опитат да предотвратят Русия влезе в СТО“.

Партията на Владимир Жириновски – Либерално-демократическата партия, има близки връзки с бившия КГБ и комунистическата партия  и е значителна сила в руската политика, независимо от факта, че Жириновски се афишира като войнстващ  нео-фашист.

Твърдейки, че правителството на САЩ във Вашингтон „няма бъдеще“  и „се разпада“, Жириновски спомена за превъзходството на Русия в космоса  и каза, че страната му има „много пари, ресурси и нови оръжия, за които никой не знае.“

„С него ние ще унищожим всяка страна, в рамките на 15 минути“, предупреди той.

„Това не е взрив,  не са някакъв вид лъчи или избухване, това е доста тихо, спокойно оръжие“, добави Жириновски , предупреждавайки, че „цели  континенти ще заспят завинаги“ и че   ще умрат „120 милиона“, ако някой   се намеси в претенциите на Русия за Курилските острови, които са обект на териториален спор с Япония.

Москва редовно използва технология за контрол на времето, наречена „разсейване на облаците“, за да се гарантира слънчево време по време на военните паради на националните празници, но да се превърне климата в  разрушително  оръжие е страшна  перспектива.

Експертът в областта на манипулиране на времето Бен Ливингстън, който е бивш физик във флота и  консултант на президента Линдън Джонсън по ефективността на контрола  на климата по време на войната във Виетнам пише, че в началото на 1950 г. Съединените щати наливат пари в програма, предназначена да проучи възможността за използване на климата като оръжие по време на Студената война. Би било наивно да се вярва, че руснаците не са правили подобни разработки.

Освен това, през април 1997 г., в реч в университета в Джорджия, тогавашният министър на отбраната Уилям Коен говори за заплахата от „екологичен тероризъм, който може да  промени   климата, да  предизвика  вулканични изригвания и земетресения, като се използват електромагнитни вълни.“

В продължение на много години, слухове и подозрения се въртят около   HAARP – изследователска програма за изследване на йоносферата, финансирана  съвместно от   ВВС и  ВМС на  САЩ, Университета на Аляска  и DARPA.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *