Звездните врати се отвориха в Тексас и Португалия… (видео)

Видео кадрите от Португалия и Тексас, приличат на кадри от филм за извънземно нашествие, но това не е художествен филм, а са реални събития.

Нахлуването е започнало? Много са гледали филма „Старгейт“. Изглежда, че действието на този фантастичен филм се превръща в реалност.

Първоначално в Тексас на 10 май са фиксирани плазмено- геомагнитни аномалии, придружени от материализация и появата на НЛО, а сега същата ситуация се наблюдава и в Португалия. Случващото се прилича на активиране на подпространствени тунели, през които в нашия свят проникват неизвестни „гости“.

Звездните врата са активирани. Кой идва през тях в нашия свят – приятели или врагове, боговете или демоните- разрушители? Скоро ще разберем.

Брайън Луенсер, който живее в Тексас, успява да заснеме на видео странно събитие, случило се през нощта на 10 май във Форт Уърт, подобни на плазмени топки, светкавици, експлозии, нещо аномално и трудно за определяне.

Брайън Luenser: „Това се случи след доста силна буря във Форт Уърт, щата Тексас на 10-ти Май 2011. Видеото е заснето от балкона ми на 34 етаж на сграда във Форт Уърт. В началото си мислех, че САЩ е във война или ние сме подложени на атаки от терористи. Взех фотоапарата и заснех събитията. Това, което виждате във видеото е всъщност много по-далеч, отколкото изглежда, на около 5 мили. Аз успях да заснема подробно какво се случва. „

Освен това, авторът посочва, линкове към сайтове, където други свидетели на инцидента, дават своя коментар:

star-telegram.com: „Форт Уърт – пожарните и полицейските диспечери са заети във вторник вечер да отговарят на обаждания за „огнени топки“ на небето и на земята във Форт Уърт.

Както съобщава представителят на енергийната кампания, Oncor – Джими Молина, по време на гръмотевичната буря и след нея са били ударени няколко трансформатори, които е довело до повече от 550 прекъсвания на електрозахранването в целия град.

За около 210 удара от облаците в земята съобщават в окръг Тарант от 8 до 9 ч. вечерта от Националната метеорологична служба (метеорологът Мат Mosier), който заяви, че не може да определи точното място, където са попаднали тези 210 мощни заряда от атмосферата.

В 22:30 ч. във вторник, полицията блокира Ист-стрийт „до бул.“ Оукланд.

Колумнистът на Star-Telegram – Боб Рей Сандърс казва, че каквото и да е било, това е катастрофа.

– „Аз видях огън в небето и на земята“, каза той.
– „Видях 10 или 12 взрива. Беше като че някой изпуска бомби. „

Репортаж на BBC:

Форт Уърт

И още:

Португалия:

Related Posts

2 thoughts on “Звездните врати се отвориха в Тексас и Португалия… (видео)

  1. Това може би са светлините от дали на късо големи трансформатори след някоя буря. Високоволтови дъги!

  2. Кой каза, че това са някакви „Звездни врати“? Това може да е, както каза Алекс по-горе – волтови дъги или нещо друго. Как пък така решихте, че точно звездни врати са това – дайте факти и доказателства. Нямате. Сори Микеле това може да е всичко. Човешкото око много лесно се лъже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *