Гигантски обекти преминават през Слънцето

Още не са изчезналите спомените за ужасната история, от която се тресеше интернет в края на миналата година, а сега се появи и нова. На същата тема.

Тогава мрежата беше пълна със съобщения, че към Земята се приближава армада от осем огромни космически кораби.
Снимките на НЛО тогава запалиха въображението на  уфолозите, а и не само тяхното. Защото подклаждаха заплахата за инвазия на извънземни.

Не веднага и  само с помощта на професионални астрономи, все пак стана ясно, що за армада е това. Оказа се, че са дефекти по снимките, които са правени в средата на 50-тте години на миналия век.

Но сега гигантските НЛО се виждат близо до Слънцето.
Има няколко клипа в интернет, които показват как някои обекти – доста много и с  различна форма – се въртят около светилото. Странното е това, че някои от тях сякаш се гмуркат в Слънцето, а други излитат от него.

Кадрите с НЛО не са аматьорски, а са  от НАСА. Направени са от  космическите обсерватории, които изследват Слънцето –  SOHO и STEREO.

Експертите, които са скептични по темата „извънземни“ и сега говорят за дефекти на снимките, но в същото време, не могат да обяснят всички аномалии, които стават все повече и повече.

НАСА, като сериозна организация,  не коментира.
И това дава основание за съмнение, че експертите скриват информация.

Съмненията се  засилиха след като ентусиасти копираха видеоклиповете за НЛО, увеличиха някои от обектите и ги  публикуваха в Интернет.

В отговор, от официалния сайт на НАСА  на STEREO изчезнаха оригиналите. По-точно от кадрите изчезнаха НЛО. Те, както твърдят уфолозите, са  заличени.

И   първо са заличени  тези обекти, които имат сложна форма и явно са с изкуствен произход. Но странности  са открити и на  други изображения.

Ако приемем, че НЛО наистина летят близо до слънцето, то техните размери са огромни – сравними  с нашата планета. Което наистина е трудно за вярване. Или обектите не са толкова големи?
А  просто са близо до обектива на камерата? Или това са наистина дефекти по снимките? Но защо експертите не дават ясно обяснение?

Засега няма отговори. Но има едно удивително проучване, чиито резултати бяха обявени още преди откриването на НЛО около Слънцето.

ЗАМАСКИРАНИТЕ ЗВЕЗДНИ  ПОРТАЛИ

За тези странни звездни портали разсъждава още Алберт Айнщайн,  заедно с математика Розен. Техните уравнения не изключват съществуването на такива обекти – един вид коридори в изкривеното пространство-време, съединяващи  невероятно отдалечени части на Вселената. Или различни вселени. Или дори   миналото с бъдещето.

– „Дупките“ – това са коридори в Суперпространството – казва в интервю Игор Новиков, член на Руската академия на науките.

– Можете да влезете там, но можете и да излезете.
Дължината на коридора може да бъде само   няколко километра, а в обикновеното пространство, една от друга дупките може да са разделени от хиляди, милиони и милиарди светлинни години. Входът може да е тук, а изходът да е в друга вселена.

Но къде да е намерят тези  входове и изходи?
Владимир Джунушалиев от Евразийския национален университет в Казахстан   и колегите му от университета в Олденбург дават сензационен отговор на този въпрос.

Учените са публикували научна статия, в която уточняват, че тези своеобразни входове и изходи могат да бъдат скрити вътре … в звездите – неутронни и дори обикновени.

Тези коридори свързват не две празни точка в пространството (както е  в други теоретични модели), а центровете на две масивни тела, отделечени едно от друго. Това означава-  две  звезди.

Владимир и колегите му чрез уравнения показват, че „дупката“ може да бъде пропусклива и стабилна.   Теоретично, нищо не пречи на слънцето да бъде една от тези звезди.

В такъв случай се оказва, че трафикът, който се наблюдава в околностите на нашата звезда, не е случаен. И това не е оптическа илюзия, и не е дефект на снимките, а работен делник в своеобразен „транспортен възел“.

Тези извънземни  се възползва от „дупката“ като „Старгейт“, за да се придвижват бързо до отдалечени региони на Вселената. Знаят как да се потопят  в Слънцето и как да излязат.

Обектите, които минават по този транспортен коридор, при това могат да са наистина огромни.  Сериозната наука свидетелства, че  дори такава фантастика, не е напълно изключена.

Related Posts

One thought on “Гигантски обекти преминават през Слънцето

  1. Мдааа, а на хората им отклоняват вниманието с разни псевдо Е.коли бактерии и други простотии, прилягащи на тъпото немислещо стадо.
    За тези космически кораби се говори в „Операция Тера“. Четете бре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *