Moмиченце на 7 месеца узря полово

Поради хормонална аномалия организмът на 7 -месечно бебе се трансформирал в организъм на зряло момиче: започнали да му растат гърдите и се появил менструален цикъл.

Второто дете в семейство Гаспирович очаквали с нетърпение. Младият баща Юджийн бил сигурен, че ще има син, а майката си мечтал за втора дъщеря.

При изписване от болницата лекарите написали, че новороденаата Милана е абсолютно здрава.

Първиите аномалии в развитието на детето, Анна Гаспирович забелязала, когато дъщеря и е само на три месеца.
През смяната на пелените 30-годишната жена открила, че бебето започва да се окосмява около гениталиите, започнали да му нарастват гърдите и се появила и менструация.

Уплашената майка веднага занесла детето при терапевт в Новокубанската болница. След прегледа лекарят утешил Анна, като и казал, че това е абсолютно нормално.

– Казах, че това не просто е странно, а е много необичайно! – възмущава се бабата на бебето Валентина. – Но лекарят ни уверяваше, че нищо страшно не се е случило.

Когато Милана става на седем месеца, започва менструалния и цикъл, уголемяват се и гърдите и.

– Не можахме да разберем защо – казва главният лекар на Новокубанската болница Олга Богданова. – Налице е преждевременна полова зрялост. Но от какво е предизвикана, все още остава загадка.
Вероятно това е вродена аномалия.

– Направихме томограма, след което лекарите казаха, че дъщеря ми има тумор на хипофизата – едва сдържайки сълзите си, казва бащата на момичето Юджийн.
– Но аз отказах да и приложат химиотерапия. Все още е твърде малка и може да не издържи след такава интервенция.

Местните лекари се оказват безсилни, когато се сблъскали с тозу уникален случай и бебето спешно е пратени в Москва за изследване, като се опитали да потулят случая.
Поставената от тях диагноза за рак в столицата не се потвърждава.

С тази загадка на природата предстои да се справят московските светила на медицината.
Но първоначалните резултати от изследванията поставили в трудно положение дори и най-опитните специалисти.

Организмът на Милана сякаш   прескочил в развитието си цели 12 години. Било установено, че нивото на хормони в организма на момиченцето е 5 пъти по-високо, отколкото при  възрастна жена.

След две седмици в болница, лекарите казали на майка и, че Милана ще трябва да проведе продължително лечение.

За да се задържа по-нататъшното бързо развитие на организма на бебето, бил назначен  12-годишен курс на лечение. Веднъж годишно момичето  ще  приема медикамент, който потиска растежа на хормони.

http://www.lifenews.ru/news/60172

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *