Започна лов на Кадафи

Конспиративна група, състояща се от 130 британски и френски агенти, е изпратена в Либия за да се елиминира  полковник Кадафи.

Мисията се извършва на принципа „изпълни или  умри“. Операцията е получила подходящо име „застреляй и забрави“ (Fire And Forget), съобщава ANI.

Според източника либийският лидер е преследван от агенти на британската МИ-6, заедно с техни  колеги от френската Главна дирекция за външна сигурност.

Според високопоставен източник в службите за сигурност, агентите са с „лиценз за убийството“ на  Кадафи лично от министър-председателя Дейвид Камерън и президента Никола Саркози.

Членовете на групата говорят арабски, живели са в страната в продължение на много години, и са установили добри контакти   в ключови области.

„Това са много смели агенти. Ако бъдат хванати, те ще изчезнат, няма да преживеят дори и един час „, така изданието цитира високопоставен източник.

„Парите в случая са без значение, а разходите за операцията могат да достигнат до един милион паунда седмично“ – добавя източникът.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *