Журналистка от Кувейт предложи да се внасят секс-робини за мъжете

Жена политик от Кувейт, която някога се кандидатира за парламента, призова да се узакони правото на робини за секс, съобщава The Daily Mail.

Тя също така отбелязва, че като наложници са подходящи пленници от немюсюлмански религии от страните, където има война.

ТВ водещата и политическа активистка Салва Ал Мутаири (на снимката) уверява, че покупката на секс робини ще опази „достойните и  благочестиви кувейтци от  прелюбодеяние, тъй като ако имаш  чуждестранен партньор, това  се равнява на брак“, се казва в статията.

„Това не е срамно,  не е „харем“ по законите на шериата“ – казва Ал Мутаири, като припомня, че Харун ал-Рашид, според легендата е имал  2000 наложници.

Тя препоръчва да се развие търговия със секс- робини чрез специални агенции, като например тези, които са посредници при наемане на работници.

„Например  в чеченската война със сигурност има руски пленнички – така че купете ги и ги препродайте тук, в Кувейт – предлага Ал Мутаири.

– Това е по-добре, отколкото, когато нашите мъже влизат в забранени  сексуални отношения „. В противен случай пленничките просто „умират от глад“, предполага тя, като смята, че робините трябва да са  най-малко на 15 години.

В Интернет изявлението на Ал Мутаири предизвика възмущението и на кувейтци и на граждани от други страни в  Персийския залив.

„Интересно  е,  как би се чувствала Мутаири по време на иракската окупация , ако я бяха продали като „военен трофей“, след като  сега препоръчва да се продават жени от Чечня „, – пише Мона Елтахави.

Related Posts

2 thoughts on “Журналистка от Кувейт предложи да се внасят секс-робини за мъжете

  1. Е, специално тази не биха я взели за секс робиня. Иначе тия арабески верно са ноу канекшън с мозъка :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *