Апокалиптично: Мълния уби двама човека в центъра на Санкт Петербург

В центъра на Санкт Петербург мълния уби мъж и жена, съобщиха от Главното управление на извънредните ситуации в града.

„На улица „Восстания“ мъж и жена се криели под дърво и са били убити от мълния,“ – е казал говорител на Министерството на извънредните ситуации, предаде „Интерфакс“.

Представител на МИС добави, че на мястото вече работят служители на правоприлагащите органи.

Около 18.00 в центъра на града започва да вали проливен дъжд, придружен от гръмотевици. Бурята засяга историческия център и Невския проспект.

Според източник в правоохранителните органи, един от двамата убити от мълния в Санкт Петербург в петък вечер е телевизионната водеща и актриса Людмила Ширяева.

„Загинали са Башир Евлоев роден през 1970 г. и Людмила Ширяева, родена през 1981 г., телевизионен водещ и актриса“ – е казал източникът.

Официално потвърждение на тази информация все още няма.

Related Posts

One thought on “Апокалиптично: Мълния уби двама човека в центъра на Санкт Петербург

  1. Думата „апокалипсис” идва от гръцката дума apocalupsis, която означава „откриване, разкриване, да сваля покривалото.” Книгата „Откровение” се нарича понякога „Апокалипсисът на Йоан”, защото Бог открива последните времена на апостол Йоан. Освен това, гръцката дума за „апокалипсис” е първата дума в гръцкия текст на книгата „Откровение”. Изразът „апокалиптична литература” се използва за употребата на символи, образи и числа, за да се изобразят бъдещи събития. Други примери за апокалиптична литература в Библията, освен Откровение, са Даниил – глави 7-12, Исая – глави 24-27, Езекиил – глави 37-41 и Захария – глави 9-12.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *