Kучето вече не е най-добрият приятел на човека, а PC

Според проучване, проведено във Великобритания персоналният  компютър измества домашното куче в качеството му на „най-добър приятел“ на човека, пише Daily Mail.

Изследователите са стигнали до извода, че само 6% от нас смятат, че „повечето хора държат на своите кучета повече,  отколкото на PC“, 67% смятат, че е точно обратното.

Дори и сред собствениците на кучета,  38% признават, че държат повече на компютъра, отколкото на кучето, а 36% не са съгласни с тях.

Пол Алън, главен редактор на Computeractive,  провел проучването заедно с Кралското дружество за защита на  животните, отбелязва: „Днес  можете дори да изведете и компютъра си на разходка, ако това е лаптоп . А появата на първия компютър, който ще ви носи  чехлите   е само въпрос на време „. Проучването обхваща две хиляди британци.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.