Канибализмът в Китай като част от хранителната индустрия

Дълго се колебaх дали въобще да започвам този превод. Най-вече защото не можах да се отърся от ужаса, който изпитах, след като видях и снимки по темата. Доколко е истина, не знам. Вижте сами.

В някои ресторанти в Китай, можете да поръчате супа от бебетата, които са на 6-7 месеца от момента на зачеването. Това ястие струва 3000-4000 юана ($ 428,5-571,4) на порция.
Смята се, че тази супа повдига тонуса, а при по-възрастни мъже, значително повишава потентността.

Кореспондентът научава това от един от неговите приятели,  бизнесмен  на име Уан, който е вече на 62 години, който споделя, че е чест посетител на тези ресторанти, а след това, сочейки към своята 19-годишна любовница  казва, че ястие от бебетата помага много. Кореспондентът не вярва, че някой всъщност подготвя такива ястия, но след това и бизнесменът го кани да види сам.

Първата им спирка е град Шенжен в провинция Гуандун, те отиват в един ресторант и   Ван попитал познатия му мениджър, може ли да им направи такова блюдо.
Мениджърът казал, че  в момента нямат бебета, но имат свежа плацентата.
Той каза още, че при тях ще дойде млада  двойка, които са пристигнали  от село  да работят и че   жената е бременна с близнаци.
Двамата щели да стимулира преждевременно раждане и да изоставят децата си. И тогава  ще има продукти за такова ястие……

Всъщност дотук успях да преведа, без да ми се повдига, подробностите по-нататък са ужасяващи. Ако имате желание и особено здрави нерви, последвайте този линк……..

http://www.u-f.ru/Photo/proisshestviya/639014

Related Posts

One thought on “Канибализмът в Китай като част от хранителната индустрия

  1. Както казах в един друг коментар, китайците са животни. Седалището на душата им е под пъпа, а това показва какво ниво е достигнала душата им. На европейците по принцип, седалището на душата е зад гръдната кост, т.е. сърдечната чакра. Китайците обичат да се гледат в коремите (защо ли), а тяхния Буда винаги е изобразяван с голямо шкембе. Абе животни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *