Ледената вода ви прави дълголетници

Дълголетниците пият „ледена вода“- тя е в основата на нашето здраве и дълголетие. И колкото по-чиста, по-  качествена е водата, която пиете, толкова е по-вероятно да живеете по-дълго.

Но аз не просто  пречиствам  водата с филтриране. Повече от десет години пия разтопена ледена вода. Не мислете, че  живея  в гората или   планините, а в голям индустриален град.

Но   винаги пия чиста вода без вредни примеси. Трябва да се отбележи, че да се приготви такава вода у дома е много лесно.

И така -чиста вода се изсипва   в стъклен буркан, но не до горе, а на около 2 / 3. Плътно се затваря буркана и се поставя във фризера на  картонена поставка.
Когато водата започва да се замразява, извадете образувалата се коричка лед. Този лед съдържа деутерий (тежък водород), който замръзва първи. Продължаваме замразяването.
Когато водата замръзне около 2 / 3, извадете леда и незамразената част от нея се изсипва. Защото тя съдържа отровни замърсители.
След което чистият лед се стопява и се получава лечебната вода.

Между другото, дълголетието на планинарите учените свързват с използването на такава ледена вода, която е изключително полезна!
Разбира се, само по себе си тя не е лекарство. Но тази вода помага на тялото да се възстанови, подобрявайки обмяната на веществата.
И всичко това, защото структурата и е подобна на извънклетъчната течност. Нашето тяло възприема стопената ледена  вода като част от себе си. Ето защо тя носи толкова много ползи.
Разтопената вода е най-добре да се пие в продължение на 5 часа след приготвянето и. И не се загрява и не се вари, иначе изчезват всичките и  полезни свойства.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *