Призраци в Археологическия музей в Неапол

Първи за призраците са  алармирали работниците, пише La Repubblica: „На този строеж се случват някои невероятни неща“. Там наистина   се случва нещо странно: местят се предмети, появяват се празни торби, вместо  пълни …
Има дори и снимка,  показваща, че в Националния археологически музей в Неапол има призраци „- пише авторът на публикацията.

„В близко бъдеще в музея  трябва да пристигнат истински ловци на духове, за да се хвърли малко повече светлина върху тъмната страна на тази история, която продължава няколко месеца. Тя е  разказана от  архитекта  на музея Albarano Oreste, на когото Министерството на културните ценности е възложили да отговаря за музея.

Той самият не вярва в призраци, но след разказите на работници решил  да посети  обекта.
Albarano направил с мобилния си телефон   няколко снимки  и на една от тях се виждат очертанията на фигури на момичета.
Затова през септември в Неапол ще дойдат експерти, университетски преподаватели, за да  организират лов на призраци „- казва неназован източник за изданието.

Директорът на музея Валерия Сампаоло отхвърля съобщенията за  духовете: „Тези истории са лишени от всякаква основа, това е чиста фантазия.
Мога да добавя, че тази снимка е известна повече от една година. С помощта на съвременната технология може да се направи всичко „- казва тя.

Източник: La Repubblica

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *