Аномални артефакти на Луната (видео)

Снимки на намерени на лунната повърхност аномални артефакти, включително извънземен космически кораб с жена в него…

Фалшиви или не, но изглеждат интригуващо …

Related Posts

5 thoughts on “Аномални артефакти на Луната (видео)

  1. ИМАТЕ ОТКРИТ ТРУП НА КИТАЙКА ПРИЛИЧА .ГОВОРЯ ЗА ЛУНАТА.ТОВА НЕЩО НА ЛИЦЕТО И Е СТРАНЕН УРЕД.АКО УСТАТА И СИВЕЯТ.СИВА ПЕТОЛЪЧКА И Е ВРЪЗКОВО С БАСТЕТ.ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ МАГНИТНОТО ЗАВИХРЯНЕ.И МИ ПРИЛИЧА НА ЯНИНИТЕ УСТА СЯКАШ СА СЕ ДВОЙСТВАЛИ С НЕГО.ЧАДЪР И НЕЩО ОТ СОРТА С ТОПКИ НА КРАЯ.ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО СПИРАХА КОБРОВИТЕ ДИКТОФОНИ.И МЪЖА НА МАРЯНА ГО ДЪРЖЕШЕ И ТОЙ ЯВНО Е КАТЪКНАЛ ЯНА.НО ТОВА Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.ТОВА Е ТЕХЕН СКАНДАЛ.

  2. НА АРТЕФАКТА УСТАТА СА ШИТИ.НО ХОЛОГРАМ С ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА СЪЩО ШИЕ УСТА С ЗЛАТНА ИГЛА.НО И ЧЕРЕН ДИОДЕН ЧОВЕК СЕДЯЩ НА СТОЛ СЕ ЗАДВИЖВА С ГИЙОН ЕДНОВРЕМЕННО В БАСТЕТ.КАТО ГИЙОН СЕ ЗАДВИЖВА ОТ СЕВЕР А ДИОДА ОТ ИЗТОК.ДИОДА ИМА ЗЛАТНА ИГЛА В УСТАТА СИ С ОБЪРНАТИ ВЪРХОВЕ КАТО ГУБЕРКА ЗА ШИЕНЕ НА МЕТЛИ.НО ИМА И ЗЛАТНА МЕТЛА.ИМА СИВ ОРЕЛ КОЙТО БЕШЕ НА ВРЕДНО…

  3. Това са глупости. Първо голяма част от картинките си личат, че са постановки. На другите не се виждат доказателства, че са от извънземен произход.

    И аз като вас вярвам, че не сме сами във вселената, но здравият ми разум търси неоспорими научни доказателства, за разлика от вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *