Германски тинейджър живял пет години в гората

Германската полиция се опитва да разгадае мистерията на тийнейджър, който се появи в Берлин, заявявайки, че   пет години е  живял в гората с баща си, който починал наскоро.

Според германските медии, младежът, на възраст около 18 години, нарича себе си Рай и говори на английски език. На немски  той знае няколко думи и нищо не знае за произхода си.

Носейки със себе си палатка, спален чувал и раница, Рай влиза в кметството в Берлин на 5 септември, заявявайки, че идва от гората, където е живял с баща си, който е починал преди около две седмици при падане.

Той се отправил на север, следвайки компаса, но не може да каже в коя гора е живял с баща си, откакто майка му умира в автомобилна катастрофа.

Полицейски говорител казва, че все още се опитват да определят самоличността на младежа, който е в добро здраве  и предаден на грижите на социалните служби.

Полицията се е обърнала към Интерпол за да се установи дали Рей не отговаря на описанието на изчезнал тийнейджър.
Но засега няма отговор.

Клаудия Елитое от берлинската полиция заяви: „Той владее английски и знае няколко думи на немски език. Той си спомня името си, но засега няма да го съобщим.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *