Появи се нова болест: алергия към Wi-Fi

Лекарите в САЩ са регистрирали нова болест – алергия към Wi-Fi и други безжични мрежи. Наред с традиционните средства, като домашни любимци, цитрусови плодове и цветя, Wi-Fi също предизвиква у все повече и повече американци  главоболие, настинки, а дори и частична слепота.
Без да чакат професионална помощ, пациентите решили да действат самостоятелно.

И се преместват  в  град Грийн Бенк, където са забранени всякакви  безжични мрежи.

Wi-Fi-инфектирани пациенти
Много хора изпадат  в ярост, когато   не могат във всеки хотел или кафе да се свържат към Wi-Fi мрежа и да сърфират  в Интернет. Въпреки това са много и  тези, които намират във високите технологии само негативни фактори.

Все повече и повече хора се обръщат към клиники в САЩ, твърдейки, че след продължителен престой в района на безжичните интернет мрежи, те  оказват вредно въздействие върху здравето им.
Лъчението, според тях, води до мигрена, настинки, болки в ставите и частична слепота.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Появи се нова болест: алергия към Wi-Fi”

  1. ejzb

    Омг а моя рутер ми е до главата нощем като спя :X

Comments are closed.