В Бразилия кацнаха извънземни (видео)

Странни снимки показва на света британският таблоид Daily Mail. На снимките сред тропическите храсталаци към група хора гледа необичайно създание приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно странно същество.

Кадрите са били заснети на видео, което писателят и добре познат изследовател на паранормални явления Майкъл Коен, е предал на изданието.
Според последния, видеото му е дадено от двама британски туристи, пътуващи до Amazon. Необичайните същества са заснети в областта Mamaus.

В действителност туристите не са знаели, че снимат извънземните.
Те заснемали група местни деца и едва по-късно, при преглед на записа, са видели странните същества, надничащи от гората. Едно от тях определено прилича на вече известните „сиви“ извънземни.

Коен заяви, че това видеодоказателство е едно от най-ясните и очевидни доказателства за съществуването на извънземни. Районът, където туристите са заснели извънземните, е известен с чести наблюдения на НЛО.

Related Posts

4 thoughts on “В Бразилия кацнаха извънземни (видео)

  1. И това е поредната глупост – това е просто чучело – не се движи…

  2. Не е лошо видеото, обаче имам някои забележки според които това не е автентичен запис, а добре направен монтаж.

    „…към група хора гледа необичайно създание приличащо на извънземно.“
    – Не е вярно извънземното изобщо не гледа към хората и е по-скоро незаинтересовано и гледа в друга посока. Какво ли по-интересно за едно извънземно може да има от група хора посред бял ден на един хвърлей от него?

    „…В действителност туристите не са знаели, че снимат извънземните.“
    – Как да не са знаели след като са в центъра на кадъра? Кьорави ли са или какво?
    – Ако не са знаели то е защото не ги е имало! Едното дете е привлечено от нещо в посока на „сивото“ и казва на другите те се обръщат и поглеждат за кратко без да проявят каквато и било заинтересованост. Явно каквото и да е привлякло вниманието им в първия момент не е било нещо което си е заслужавало вниманието… А какво по-впечатлително за група деца от извънземно?
    – На снимащия не му е направило никакво впечатление, че децата гледат нещо зад тях… човек по инстинкт или по инерция би погледнал на там накъдето гледат и другите?

    Та така имаме извънземно безразлично към хората, имаме и хора (група деца и оператор) безразлични към извънземното въпреки, че гледат в същата посока .. абе… явно каквото и да е привлякло вниманието първоначално не е било нещо интересно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *