Британец стана гей след като претърпя инсулт

Мъж от  Южен Уелс (Великобритания)   след като претърпял инсулт  се превърнал в гей, информира Тhe Daily Mail.

На 19 години ръгби играчът Крис Бърч претърпял инсулт по време на тренировка,  при което  паднал и си счупил врата. Човекът се е възстановил  от инсулта, но събитието   променило живота му.

Преди инсулта Бърч си имал момиче, с което   планирал да се ожени. Но по-късно заявил, че е гей. В резултат на това човекът сменил работното си място, отслабнал с 51 кг и скъсал с годеницата си. Преди това    работел в банка , а сега вече разполага с фризьорски салон и живее с 19-годишен приятел.

По думите на Крис Бърч, когато  се събудил в болницата, той осъзнал, че всичко се е променило и  се различава от предишната си същност.

Трябва да се отбележи, че преди инцидента  Бърч никога не е бил привличан от мъже и дори нямал познати сред хомосексуалните мъже. Спортът вече не го привличал и  спрял всякакви контакти с бившите си приятели. Но започнал да обръща повече внимание на външния си вид.

Учените   коментират това събитие с възможността инсултът да е активирал други части на мозъка, които досега не са били толкова явно  задействани.

Related Posts

One thought on “Британец стана гей след като претърпя инсулт

  1. Добре би било с този случай да се запознаят всички гейомразци. Белким им светне, че има и такива които го правят от келешлък и такива на които им е вродено, а и такива които го придобиват по независещи от нас и вас причини!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *