Статистика за секса: 65 хиляди акта в минута

На телевизионните екрани на италианците   скоро ще се появи сериен документален филм за вкусовете и навиците в секса и честотата на контактите между двата пола, пише вестник La Repubblica.

„Как го правят японците? Точно както ние, с други думи, като всички останали. Но   в Бразилия вече е широко разпространено увлечението по содомия, а  в Калифорния, както и в скандинавските страни, не е ясно по каква  причина, все повече се използват вибратори  и други секс играчки, които струват даже и по 4000 евро Американците имат нова мода, така наречените furries – преобличане като животни: мечки, вълци или кози, с грим, кожи и изкуствени нокти, „- пише кореспондентът Пиетро Дел Ре.

„Както информира Световната здравна организация, за един ден на планетата се правят 100 милиона полови акта, почти 65 хиляди на минута, хиляда в секунда. Малко или много?

На този и други въпроси отговаря документалният филм Sexmundi, който  изследва еротиката в  различните култури и географски райони.  Според режисьора Роберто Блат ,  филмът трябва да се превърне в аудиовизуална  еротична енциклопедия за възрастни. Пътешествието в света на различните сексуални практики, ще бъде водено от философи, университетски преподаватели, антрополози, биолози и сексолози „-  обещава авторът на статията.

„Тези 15 серии за плътските удоволствия, които Блат нарича  „пикантни и изчерпателни „показват едно нещо: от Конго до  Аржентина,  от Испания до Великобритания, както и в Италия, Монголия, или Бурунди, в действителност, говорят на един език, без граници и различия „- заключава авторът на статията.

La Repubblica

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *