Бебе на 30 години (видео)

В Бразилия се заговори за един необичаен случай: 30-годишна жена все още е с тялото на едногодишно бебе. Мария Aудете ду Насименто е родена на 7 май 1981 г., Но тя изглежда като като бебе.

Нейното семейство се състои от баща и и втората му съпруга, която се грижи за Мария. Нейната майка умира преди 13 години. Семейството не може да си позволи квалифицирана медицинска помощ, въпреки че такава е особено необходима за Мария. Тя не може да се обслужва , да говори …

Експерти от Медицинския факултет на Университета на Сеара вярват, че Мария страда от заболяване, свързано с хормонално нарушение на щитовидната жлеза – хипотиреоидизъм. В резултат на това, тялото и не е в състояние да се развие физически и психически. Те също така са заяви, че ако болестта е идентифицирана по-рано, след това Мария е можела да израсне като нормално дете.

Университетът се е съгласил да предостави безплатно лечение на Мария за да и даде възможност да бъде малко по-независима – да ходи и да се научи да говори.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.