Развод по италиански… след 77 години брак

Италиански съпрузи, живели заедно 77 години,  и сдобили се с  пет деца, решиха да се разведат заради ревност – съпругът   установил, че   жена му преди повече от половин век е  писала любовни писма на друг.

Двамата възрастни съпрузи (единият от тях е на 99 години , а другият на – 96) решили да прекратят  брака си, пише Euromag.

Искът за развод е подаден  в съда на Рим, а заседанието  е насрочено за март 2012 година.

Според адвокат Анна Oрекони, кризата в семейството започва през 2002 година. Тогава   съпругът намерил  любовни писма на жена си отпреди половин век до мъж, с  когото тя  имала връзка.

Двамата се срещнали през 1930 г., когато   младият  полицай е изпратен  на работа в Неапол. Сватбата се състояла през юли 1934 година.

21 години по-късно двойката се установява в Рим. Те вече имат пет деца, десет внуци и една правнучка.

Но сплотеното семейство било разбито неочаквано:   съпругът случайно открива в килера писма, които съпругата му пише преди 50 години на друг човек. По тази причина, италианецът напуснал семейството, макар и след известно време да се върнал. Но двойката продължавала да се кара  и все повече да се отчуждава  един от друг.

Related Posts

One thought on “Развод по италиански… след 77 години брак

  1. Това за сетен път доказва, че жените са курви, лицемерки и използвачки! Дори и щащстлив брак да имате, не може да сте сигурна дали вашата курва не ви е сложила рога вече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *