Как момиче стана баба за два дни, а баба се превърна в момиче

Изследователите не могат да обяснят какво се е случило на 26-годишната жителка на Виетнам Нгуен Тхи Пхуонг. На 23-годишна възраст  тя изведнъж започнала бързо да старее и само след няколко дни   изглеждала като 70-годишна жена. Лекарите подозират, че причина за това са методите на  алтернативната медицина, с които младата жена е  лекувана от алергия.

През 2008 г. Нгуен развива алергична реакция към морска храна, което води до силен сърбеж. А  нейното семейство е твърде бедно за да отиде  на лекар. Но услугите на представители на алтернативната медицина  били по джоба им. Лекарствата помогнали и тя  почувствала облекчение. Но след известно време с ужас забелязала, че остарява бързо! Само за два дни кожата на лицето и тялото се  покрила с бръчки , превръщайки  23-годишното момиче в 70-годишна баба. Въпреки това, косата и зъбите и били без промяна, както и зрението.

Понякога  се случва и  обратна „трансформация“.

През 1992 г. на 75-годишната Сей Сенагон от японския град Фукуока започнали да и се случват необясними неща. Първо косата и от посивяла отново станала черна и лъскава. След това изведнъж започнали  да я болят и кървят венците. Старата жена отишла на зъболекар, който я изненадал с новината, че на нея и никнат млечни зъби!

Скоро старицата започна да изпитва отдавна забравени сексуални желания. Бръчките на лицето и започнали да се изглаждат и изчезват, а две години по-късно познатите и вече не можели да я познаят, тъй като изглеждала по-млада с двадесет години. Една година по-късно и  се възобновява и менструацията.

Тъй като старият и грохнал съпруг на  г-жа Сей Сенагон не можел да я задоволява, тя се развежда и се омъжва за 40-годишният банков чиновник Tикатомо, който бил убеден, че любимата му е на не повече от 30 години. Скоро булката забременява и девет месеца по-късно ражда син.

Лекарите смятат, че причина за чудотворното подмладяване  са хормонални стимулатори, които тя е приемала след като претърпяла  операция на черния и дроб. Очевидно е, че те са „включили“ ген, който предотвратява стареенето и умирането на  клетки. Жената се страхува, че подмладяването и ще продължи да се развива с твърде бързо темпо и в крайна сметка ще се превърне в бебе!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *