Коте с две глави (видео)

Във Флорида в Порт Шарлот обикновена черна котка, която живее в къщата на Наш и Аманда роди необикновено двуглаво коте. Забележително е, че то е доста силно и здраво и се храни отлично. Бебето има четири очи, две уста , два носа и всичко е в добро работно състояние. Котето не изглежда да изпитва затруднения от факта, че има две лица.

Стопаните са доста изненадани от случилото се, защото другите котенца са родени напълно нормални. Те обаче са доста изненадани от реакцията на публиката и са малко разстроени. Когато Аманда поискала в интернет съвети как да се грижи за необичайното коте, тя получила само препоръки възможно най-скоро да евтаназира това „чудовище и мерзост.“

„Ние няма да го убием“, твърдо заявява жената – „то няма да умре само защото се различава от другите“.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.