Паралелните светове (видео)

На планетата Земя има много мистериозни места (на снимката – Маркауси в Перу, което се смята за такова място). За тях се говори и коментира във вълнуващия филм на телевизионния канал „History“, който можете да видите по-долу. В него участва и легендарният Ерих фон Деникен.

Традиционната научна мисъл в лицето на специалистите по квантова физика напълно сериозно твърди, че паралелните светове не са мит и не са измишльотина. На планетата Земя според тях могат да съществуват други светове, други форми и друго равнище на живота.

Изучаващите законите на мирозданието напълно сериозно говорят за някои още неизучени добре факти, свързани с така наречените пространствено-времеви прозорци . Чрез тези прозорци хората, без да знаят как, попадат в други светове с други параметри на пространството и времето. Това може да бъде както в настоящо време, така и в бъдеще. Съществуват факти за попадане на хората в миналото.

Ако човек попадне на такова „проклето място” , той изчезва безследно. Ако все пак му се отдаде по някаква причина да се измъкне от това място, започва да боледува, психиката му става неустойчива. Подобни места учените наричат изкривявания на пространството или пукнатини между две реалности. Има и трето название на такива места: портал към други измерения.

http://snaiper-bg.net

новини

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *