„Сив“ извънеземен на канадска монета (видео)

Юбилейна монета от 20 долара (сребро), Канада. На официалния сайт тя се нарича „Кану“. Описание от официалния сайт има по-долу, но на тази монета без съмнение е изображение на извънземен (от сивите), който седи в кану и подава ръка на човека в отражението във водата. На официалния уеб сайт е показана същата монета и нейни снимки с висока резолюция – това без съмнение е извънземен „сив“ в скафандър, отмятащ шлема си назад , който протяга ръка на човека, седящ в кануто.

Разбира се, изображението е двойно и там наистина се вижда момче, но именно тази двойственост води до някои въпроси – защо на възпоменателна монета се поставя двойно изображение?

Всяко от тях се вижда ясно. Разбира се, изображението на момчето е необходимо за това, че при неудобни въпроси да се каже – всичко това ви се привижда! Но големият въпрос е – защо там е скрито изображение на извънземен.

Сега да прочетем официалното описание на това, което е изобразено на тази монета:

„Кануто е част от визията на Канада като канадската гъска, бобъра и кленовия лист. Тази монета показва младо момче на разходка с кану по водата. Момчето потапя ръката си във водата … и по отношение на миналото си .. Отражението показва прародителя на гребеца, който седи в традиционно кану от бреза, което се появи в ранните сребърни долари през 1935 година. “

Можете да се припише това на небрежността на художника, но скицата за възпоменателна монета е малко вероятно да е изготвил възпитаник на Худ колеж.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *