Странни метални кути в Орегон

Първият  мистериозен метален обект е открит на Западния бряг на 6 февруари. Оттогава са намерени повече от дузина от тези неща. Какво е това никой не знае.

Нещо подобно  е намирано и преди. Например, на брега на Шри Ланка в края на 1990-те години, през 2004 и 2005. И всеки път, внезапното появяване на „кутиите“ е предшествано от поредица от съобщения за летящи чинии.

Сега феноменът с металните обекти по плажовете на Орегон, Вашингтон и Северна Калифорния,  предизвиква голям интерес от различни специалисти не само  по НЛО, както се е случвало преди.

Това внимание се дължи на последните катаклизми в Тихия океан – изведнъж се е намерила някаква връзка.

Учените се опитват да намерят никакви надписи или етикети – без успех. Местните хора казват, че дни преди появата на странни предмети,  в небето са  наблюдавани озадачаващи явления – ярък блясък и НЛО.

Разбира се, местната полиция в Орегон, както и  полицията в Шри Ланка преди няколко години  заяви, че тези предмети са от някой контейнерен кораб. Уловката тук е, че в близост до брега на Орегон и  Шри Ланка никакви контейнеровози не минават.

За тези  „кутии“ се знае следното : височината им е около 60 см, повърхността им е точен квадрат 150 на 150 см, те са напълно запечатани и не може да бъдат отворени.

Освен това  тези обекти не могат да бъдат помръднати, а когато човек се доближи до тях се чува странен печален вой, който изглежда издават не само кутиите, но и  въздуха около тях.

Източник

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *