Босненските пирамиди излъчват енергия

Откритите преди седем години в Босна в района на столицата Сараево огромни пирамиди излъчват енергия. Това съобщи в Любляна на пресконференция  откривателят им, изследователят и  археолог Семир Османагич.

Според него, някои от така наречените босненски пирамиди имат мощно енергийно поле. „С помощта на физици и електроинженери доказахме, че от върха на „Пирамидата на Слънцето“ се излъчва енергия, която идва от нейните недра, – каза той.  Подобни енергийни аномалии се наблюдават в няколко други пирамиди, разположени в непосредствена близост“.

Семир Османагич каза също, че под Пирамидата на Слънцето екип от археолози е открил подземни тунели с обща дължина от няколко километра. Като резултат от работата досега е  разчистен тунел с дължина около 600 метра и  вече е отворен за посетители.

Босненските пирамиди са били открити през 2005 г. в близост до село Високо, на 30 км от столицата на Босна и Херцеговина, Сараево. Всички те са покрити с дебел слой от почва, а преди това се е смятало, че са просто хълмове. Най-голямата от тях се издига на 70 метра височина, се е казвала планината Височица, но Семир Османагич я е  преименувал на Пирамидата на Слънцето. Археологът вярва, че тези пирамидални структури са създадени от човек –   древните илири и са  строени около XII век пр. Хр. Ако тези предположения са верни, те са три пъти по-стари от своите „сестри“   в Гиза.

Related Posts

2 thoughts on “Босненските пирамиди излъчват енергия

  1. Дрън ,дрън какви глупости и грешки се поднасят често на читателите !Понякога ,както в случая със спанака /където заради една запетая десетилетия се е смятало ,че той има многократно по голямо съдърйание на желязо/ грешките оставят дълбоки следи в съзнанието на хората. В случая 12 века преди христа в никакъв случай не правят босненските пирамиди по стари от сетрите им в Гиза. Такива текстове трябва по добре да се редактират за да не въвеждат в заблуждение хиляди хора !!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *